Į Vilnių ir iš jo pusę paros nekursuos traukiniai | KaunoDiena.lt

Į VILNIŲ IR IŠ JO PUSĘ PAROS NEKURSUOS TRAUKINIAI

  • 1

Dėl infrastruktūros remonto Panerių–Lentvario tarpstotyje skelbiama eismo pertrauka nuo spalio 12-osios vakaro iki kitos dienos ryto, rašoma pranešime.

Dėl to nevažiuos dalis traukinių maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Varėna–Marcinkonys–Vilnius, Vilnius–Kaunas–Vilnius ir Vilnius–Trakai–Vilnius.

Eismo pertrauka skelbiama dėl geležinkelio viaduko, esančio kelyje Vaidotai–Paneriai, demontavimo. Šios eismo pertraukos metu bus atjungtas kontaktinio tinklo laikantysis lynas nuo viaduko perdangos konstrukcijų, sumontuotos laikinos jungtys, įrengti laikini išramstymai, atlikti kiti darbai. Eismo pertrauka truks apie 13 valandų, o darbai bus vykdomi nakties metu.

„Tam, kad būtų kuo mažiau trukdomas traukinių eismas ir keleiviai kuo mažiau susidurtų su nepatogumais, darbus numatoma vykdyti nuo vakaro iki ankstyvo ryto, t. y. nuo spalio 12 dienos 19.30 val. iki spalio 13 dienos 8.00 val.“, – teigia „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Keleiviai, planuojantys keliauti šiomis dienomis, kviečiami savo keliones planuoti iš anksto ir susipažinti su tvarkaraščio pakeitimais interneto svetainėje www.traukiniobilietas.lt arba telefonu 8 700 55111.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Negi Vilniuje ruošiamas karinis perversmas?.. ;D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS