Keturi liberalai Vilniaus taryboje įkūrė naują frakciją | KaunoDiena.lt

KETURI LIBERALAI VILNIAUS TARYBOJE ĮKŪRĖ NAUJĄ FRAKCIJĄ

Keturi Vilniaus liberalų gretose dirbę politikai ketvirtadienį savivaldybės taryboje įsteigė naują frakciją.

„Įkūrėme (frakciją) prieš pusantros valandos, joje yra keturi nariai“, – BNS ketvirtadienio vakarą sakė frakcijai vadovausiantis Vidmantas Martikonis.

Frakcijai taip pat priklauso liberalai Šarūnas Skučas, Mindaugas Mačernis ir Justina Kašėtaitė. Pasak V. Martikonio, meras Remigijus Šimašius juos yra pakvietęs prisijungti prie frakcijų koalicijos.

„Mes išgirdome iš jo pakvietimą pasirašyti frakcijų sutartį, kurią jau pasirašė su lenkais ir socdemais. (...) Pirmadienį duosime atsakymą“, – sakė jis.

Pasak V. Martikonio, sprendimą palikti Liberalų sąjūdžio frakciją lėmė nesutarimai, pagrindinis jų buvo R. Šimašiaus pozicija dėl savivaldybės administracijos direktorės Almos Vaitkunskienės atleidimo.

„Galutinis apsisprendimas – visiškai priešingas požiūris į administracijos direktorės poziciją ir darbą“, – sakė naujosios frakcijos vadovas.

R. Šimašius praėjusio mėnesio pabaigoje nusprendė atleisti A. Vaitkunskienę, tačiau pritrūkus balsų, ji liko dirbti.

Su meru apsižodžiavusi administracijos direktorė, po išreikšto tarybos palaikymo darkart kreipės į R. Šimašių, teigdama, jog yra pasirengusi „pozityviai bendradarbiauti“ ir išspręsti visus nesutarimus. Tačiau R. Šimašius  sako neįsivaizduojantis bendro darbo su postą išsaugojusia administracijos vadove ir ketina pakartotinai siūlyti tarybai ją atleisti.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

smagu

Jei tave į kėdę ant kupros atnešė liberastai ar dar kokie nors ...astai, tai būk mielas ir giedoti jų dainelę. Jei tikslai skirtingi, tai reikėtų trenkti durimis nepatikusiai kompanijai ir bandyti sąžiningai išsikovoti vietą savo užpakaliui... Dabar gi, atrodo kaip vaikas žaislų parduotuvėje - " man čia nepatinka, bet niekur iš čia neisiu" Tik , jeigu dūšioje "agrąstas", negi supras.....

Kasperjurgis

Teisingas sprendimas atsiribot nuo zalingo simasiaus vaiku burelio

Anonimas

Koks slykstus LIBERASTO piderasto snukis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS