Kviečia vilniečius į sveikatos stiprinimo kursus | KaunoDiena.lt

KVIEČIA VILNIEČIUS Į SVEIKATOS STIPRINIMO KURSUS

  • 0

Mes visi žinome kaip svarbu sveikai maitintis, sportuoti, rūpintis savo kūnu. Deja, dažniausiai, nors visa tai ir žinome, nepajėgiame į savo kasdienybę įtraukti šių gerų įpročių. Kodėl taip yra? Ar galime ką nors pakeisti? Kviečiame registruotis į naują sveikatos stiprinimo ir gyvenimo kokybės keitimo grupę. Susitikimai vyks kartą per savaitę (iš viso 8 kartai), bus ieškoma būdų, kaip tapti sveikesniais, žvalesniais ir laimingesniais.

Susitikimuose bus galimybė bendrauti su dietologais, treneriais, kineziterapeutais, gydytojais, sužinosite daug naudingos informacijos apie sveiką mitybą, atsipalaidavimo terapijas, įvairias fizinės veiklos rūšis: mankštą, jogą, belojarą, šokį ir t. t. Kiekvienas susitikimas žada palikti nuostabius įspūdžius ir įkvėpti keistis - tai nebus nuobodūs teoriniai užsiėmimai, juose bus gyva atmosfera, vyks diskusijos, bendravimas, dalinimasis sava patirtimi ir, žinoma, judėjimas. Užsiėmimus ves entuziastingos ir įkvepiančios asmenybės - Ignas Bakėjus, Mindaugas Vidugiris, Česlov Jakovič, Ksavera Vaištarienė ir daugelis kitų specialistų bei gydytojų. Kiekvienas dalyvis galės asmeniškai gauti visas rekomendacijas mitybos ir fizinės veiklos klausimais.

Registracija jau prasidėjo! Registruotis galima telefonu: 8 652 10707 (kontaktinis asmuo Raimonda). Registruokitės patys ir pasidalinkite šia informacija su savo artimaisiais, kurie atitinka kviečiamų asmenų reikalavimus bei norėtų dalyvauti*.

Vietų skaičius ribotas.

*Į šią programą kviečiame 50 – 65 metų amžiaus moteris ir 40 - 55 metų amžiaus vyrus, turinčius riziką sirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, bet jomis nesergančius ir turinčius vieną ar keletą rizikos veiksnių:

 padidėjusį arterinį kraujo spaudimą;

 padidėjusią cholesterolio koncentraciją kraujyje;

 turintys antsvorį ar nutukimą;

 turintys riziką susirgti cukriniu diabetu;

 rūkantieji.

Papildoma, bet ne mažiau svarbi informacija:

• Dalyviai su savimi turi atsinešti išplėstinį kraujo tyrimą (apie tai informuosime pirmojo susitikimo metu).

• Programa startuos balandžio 7 d. (kiti susitikimai vyks balandžio 14, 21, 28 dienomis ir gegužės 3, 12, 19 ir 24 dienomis).

• Susitikimų laikas – nuo 14 iki 16 val.

• Susitikimų vieta - VšĮ „Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose“ šokių salėje, antrame aukšte (Žirmūnų g. 1E, Vilnius).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS