Maršrutu Vilnius–Klaipėda važiuos papildomi traukiniai | KaunoDiena.lt

MARŠRUTU VILNIUS–KLAIPĖDA VAŽIUOS PAPILDOMI TRAUKINIAI

  • 4

Nuo pirmadienio, spalio 23 d., maršrutu Vilnius-Klaipėda važiuos papildomi traukiniai.

Papildomi reisai iš Vilniaus ir Klaipėdos važiuos darbo dienomis, o jų grafikai – specialiai pritaikyti prie keliaujančių darbo reikalais.

„Stebime augančius darbo dienomis važiuojančių keleivių srautus. Vis dažniau keliaujantys į susitikimus kituose miestuose renkasi ne automobilį, o traukinį, kurį galima išnaudoti ir kaip darbo kabinetą. Todėl  matydami realų poreikį, skiriame papildomus ankstyvuosius traukinius keliaujantiems viena populiariausių krypčių Vilnius-Klaipėda ir atgal“, - teigia „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Papildomi traukiniai maršrutu Vilnius-Klaipėda važiuos darbo dienomis 5.15 val., o Klaipėda-Vilnius –  5.10 val. Šie traukiniai taip pat stos Jonavoje, Kėdainiuose, Šiauliuose, Telšiuose ir Plungėje.

Vilnius-Klaipėda-Vilnius – vienas populiariausių „Lietuvos geležinkelių“ maršrutų. Per pirmuosius 9 šių metų mėnesius juo pervežta daugiau kaip 370 tūkst. keleivių, t.y. beveik 10 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anupras

Linas Baužys- cia tas kur Orlene nafta dirbo, uz vamzdzius atsakingas buva? Dabar keleivius veza?

...

Reikia geležinkelio linija sujungt Kauną su Klaipėda, ir kam pakaks europinės geležinkelio vėžės: Palemone bus galima perkraut rusiškus krovinius.

Anonimas

Per kiek valandu atves is Klaipedos i Vilniu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS