Ministerija paskelbė konkursą į Santaros klinikų vadovus | KaunoDiena.lt

MINISTERIJA PASKELBĖ KONKURSĄ Į SANTAROS KLINIKŲ VADOVUS

  • 1

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė konkursą į Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų generalinio direktoriaus pareigas.

Anot ministerijos, laukiama strateginį mąstymą ir aiškią viziją pokyčiams bei inovacijoms turinčių, išmanančių sveikatos sistemos prioritetus kandidatų. Tikimasi, kad naujasis vadovas įstaigos vadovas sutelks komandą novatoriškiems sprendimams bei gebės bendradarbiauti ir dirbti komandoje.

„Tūkstančiams medikų ir šimtams tūkstančių pacientų reikia vadovo, kuris gebėtų sujungti vadybą, gydymą ir mokslą, tai darant nuosekliai ir inovatyviai. Tikiu, kad tokių profesionalų Lietuvoje yra ir kviečiu jus kandidatuoti į Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų generalinio direktoriaus pareigas“, – pranešime spaudai cituojamas sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Pažymima, kad dalyvauti konkurse kviečiami asmenys, turintys medicinos ar sveikatos mokslų arba socialinių mokslų srities mokslo daktaro laipsnį, taip pat ne mažesnę kaip 5 metų vadovaujamo darbo patirtį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Sūduvis

Tai kad tie konkursai tiek pareigybėm, tiek darbams ar paslaugoms pirkti susiveda į vieną KAD(kiek atkato duosi) KONKURSĄ, tai tik betikslis lėšų švaistymas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS