Puiki žinia: čiuožykla Lukiškių aikštėje veiks iki pat pavasario | KaunoDiena.lt

PUIKI ŽINIA: ČIUOŽYKLA LUKIŠKIŲ AIKŠTĖJE VEIKS IKI PAT PAVASARIO

  • 0

Sėkmingas ir populiarus festivalio „Kalėdų sostinėje“ projektas  – čiuožykla po atviru dangumi Lukiškių aikštėje – gyvuos iki pat kovo 3 dienos!

Šventiniu laikotarpiu čiuožykloje  pramogavo  daugiau nei 8000 vilniečių bei sostinės svečių, suskaičiavo Vilniaus savivaldybė.

„Šventės baigėsi, o žiemos pramogos – tęsiasi! Matydami tik augantį čiuožyklos populiarumą, nusprendėme pratęsti ledo čiuožyklos veiklą. Dar keletą mėnesių vilniečiai  galės žaisti akmenslydį, ledo ritulį, mokytis čiuožimo technikos. Kviečiame čiuožti ir dovanoti sau bei artimiesiems gerą nuotaiką“, – kviečia  Vilniaus mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius. 

Čiuožykla, kaip ir anksčiau, darbo dienomis veiks nuo 12 iki 22 val., o savaitgaliais kiek ilgiau – nuo 10 iki 22.00 val. Taip pat darbo dienomis kalėdinėje čiuožykloje vyks nemokamos ledo ritulio, čiuožimo bei kerlingo pamokėlės.

Čiuožimo seanso su savomis pačiūžomis kaina – 2 eurai, o čiuožimo seanso su čiuožykloje nuomotomis pačiūžomis kaina – 3 eurai.

Vilniaus Lukiškių aikštė šią žiemą nušvito naujomis spalvomis. Festivalio „Kalėdos sostinėje“ programos naujienomis tapusi Kalėdinė čiuožykla bei įspūdinga vandens, šviesos ir stiklo instaliacija virtęs Lukiškių aikštės fontanas aikštę pavertė smagiausia sostinės erdve.

Sostinės gyventojus ir svečius taip pat visą žiemą džiugins žiemos sezonui pritaikytas, originalia instaliacija virtęs Lukiškių aikštės fontanas. Šviesos, vandens ir stiklo instaliacija pagyvina žiemos vakarus mieste – stebina ne tik savo apšvietimu, gebančiu sukurti 4,2 milijardų spalvų, bet ir tuo, kad apšvietimo dekoracijos veikia esant kritinei – 30 laipsnių temperatūrai.

GALERIJA

  • Puiki žinia: čiuožykla Lukiškių aikštėje veiks iki pat pavasario
  • Puiki žinia: čiuožykla Lukiškių aikštėje veiks iki pat pavasario
  • Puiki žinia: čiuožykla Lukiškių aikštėje veiks iki pat pavasario
  • Puiki žinia: čiuožykla Lukiškių aikštėje veiks iki pat pavasario
Sauliaus Žiūros / Savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS