Sekmadienį prie Rasų kapinių bus ribojamas eismas | KaunoDiena.lt

SEKMADIENĮ PRIE RASŲ KAPINIŲ BUS RIBOJAMAS EISMAS

  • 0

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad dėl sekmadienį senosiose Rasų kapinėse vyksiančių 1863–1864 metų sukilimo minėjimų numatomi eismo ribojimai. Taip pat, pasak savivaldybės, keisis ir viešojo transporto judėjimas.

Savivaldybės teigimu, sekmadienį nuo 12.30 iki 15.30 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas Rasų gatvės atkarpoje nuo Drujos iki Sukilėlių gatvės.

Atsižvelgiant į numatytus eismo ribojimus Rasų gatvėje, sekmadienį bus keičiamas ir viešojo transporto eismo organizavimas. Nuo 13 iki 15.30 val. keisis 31 autobuso maršruto trasa ir eismo tvarkaraščiai.

„31 maršruto autobusai kursuodami Stoties kryptimi iki Dunojaus stotelės važiuos įprasta trasa, o toliau Sukilėlių, Subačiaus, Žiupronių gatvėmis ir įsukus į M. Daukšos gatvę grįš į įprastą trasą link stoties. Ta pačia trasa autobusai grįš atgal į Naująją Vilnią“, – rašoma išplatintame pranešime.

„Pakeitus trasą minėto maršruto autobusai nestos stotelėse Rasų kapinės, Ramybės ir Gervėčių. Kursuodami pakeista trasa 31 maršruto autobusai papildomai stos Balstogės, Zarasų, Subačiaus ir Misionierių stotelėse“, – pridūrė Vilniaus miesto savivaldybės komunikacijos skyrius.

1863–1864 metų sukilimo vadų ir dalyvių pagerbimo ceremonija sekmadienį vyks senųjų Rasų kapinių koplyčioje, kur palaidoti sukilimo vadai Zigmantas Sierakauskas ir Konstantinas Kalinauskas bei dar 18 sukilimo dalyvių, kurių palaikai prieš keletą metų buvo rasti Gedimino kalne. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS