Vilniaus miesto klinikinė ligoninė teiks gyventojams daugiau paslaugų | KaunoDiena.lt

VILNIAUS MIESTO KLINIKINĖ LIGONINĖ TEIKS GYVENTOJAMS DAUGIAU PASLAUGŲ

  • 2

Vilniaus miesto klinikinės ligoninės laikinai einantis direktoriaus pareigas  Narimantas Markevičius šiandien Vilniaus merui pristatė ligoninės veiklos planą ir  galimybių  analizę, kuria vadovaujantis ligoninėje numatoma intensyviai plėsti sveikatos priežiūros paslaugų spektrą.  Numatoma plėtoti chirurgijos, pediatrijos ir vidaus ligų profilio paslaugas. Taip pat čia ir toliau bus teikiamos Akušerijos ir ginekologijos paslaugos. 

„Pagaliau įstaiga pradės dirbti pilnu pajėgumu. Gyventojams bus teikiamos kokybiškos ir įvairiapusės sveikatos priežiūros paslaugos. Baigsis visos su šia įstaiga susijusios spekuliacijos  – kad pastatus ketinama parduoti, uždaryti.  Svarbiausia, kad visi skyriai su savo paslaugomis išliks ir bus steigiami nauji “, – sako Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Ligoninė šiuo metu rengia operacinių ir reanimacinių palatų atnaujinimo,  kardiologijos bloko įrengimo, sterilizacinės rekonstrukcijos projektus, ketinama pakeisti ligoninės  liftus.

Klinikinės ligoninės Antakalnio filiale  artimiausiu metu  planuojama teikti vidaus ligų profilio, tarp jų ir geriatrijos ( vyresniems nei 60 metų asmenims)  paslaugas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nuotrauka

tai iš Lazdynų ligoninės :)

Anekdotiniai pacientai

Jie visi "ne narkomanai", bet metadono neima, nes bijo būt registruotiu ir prarasti darbelius MRU. O yra anekdotiniai personažai. Kaip štai: Pavilnio "gražuolė" didžiamordė Svetka, Lietuvoje ji "Aušra Miliūvie.e". Dar kitas anekdotas: Svetkos sūnus - bezdžionė su cirku atvežta į LTSR, antras vardas "Mil.us", pirmas - Vicka. Super trumpas anekdotas - jie abu nėra rusai. Anekdotas topas: Vicka turi dukrą Ai.ą, kuriai ant nugaros auga kailis, bet Vilniuje ji - "gabi" buvusi studentė, studentavo Saulėtekio krūmuose net 6 m. Anekdotas topinis - Vicka dar vieną vaiką turi - eunuchą "dizainerį" Vismą - jis registruotas kaip "lietuvis". Anekdotas itin geras: Svetkos marti - trsv Dalė, katros mordoj dvi prarudusios skylės, naudojamos čiurkiukų iš N. Vilnios vietoje unitazo. Anekdotas razinka - reikalui esant jie visi - arba "laiudies artistai", arba "tremtiniai" - priklausomai nuo to, kokia valdžia. Bet visi - atseit ne narkomanai. Jie tik eunuchai... narkomanis bus tik tuomet jei ES duos $

SUSIJUSIOS NAUJIENOS