Vilniaus oro uoste – nauja vieta užkąsti | KaunoDiena.lt

VILNIAUS ORO UOSTE – NAUJA VIETA UŽKĄSTI

  • 0

Po 35 dienas trukusios kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijos duris pravėrusiame Vilniaus oro uoste skrydžio laukiančius keleivius pasitinka naujai įsikūręs restoranas.

Įvairių pasaulio virtuvių patiekalų oro uosto išvykimo terminale nuo šiol kviečia paskanauti restoranas „PANK‘olis“. Jo sumanytojai tikina, kad restorane išalkusiųjų lauks ne tik daugiausiai patiekalų visame oro uoste siūlantis meniu, bet ir per televizorius transliuojamos įvairiausios programos bei atskiros erdvės vaikams.

Pasak vieno iš restorano „PANK‘olis“ įkūrėjų Dariaus Latvio, idėja atidaryti restoraną Vilniaus oro uoste su bendraminčiais svarstyta jau seniai.

„Oro uostas yra labai įdomi ir specifinė vieta, pasižyminti didele klientų įvairove bei skirtingais jų poreikiais. Tokiam iššūkiui vienbalsiai pritarė visa komanda“, - tikina D. Latvys, pažymėjęs, kad pirmieji keleiviai buvo aptarnauti jau rugpjūčio 18 d. rytą, t. y. iš karto, kai tik oro uostas atsidarė po tako rekonstrukcijos.

Pašnekovo teigimu, būtent oro uoste apsilankančių keleivių įvairovė ir padiktavo naujojo restorano meniu: čia lankytojai gali paragauti ne tik įprastų užkandžių, karštųjų patiekalų ir desertų, bet ir išbandyti įmantresnius gastronominius sprendimus.

„Pas mus rasite kelių rūšių sriubų, įvairių jūros gėrybių bei žuvies patiekalų, pavyzdžiui, tuno ar lašišos didkepsnis, totoriškas kepsnys (pranc. tartare), kepta sterko filė ar troškintos midijos. Turime atskirą meniu, skirtą vaikams, o kiekvienoje meniu kategorijoje galima rasti ir vegetariškų patiekalų. Keleiviams ir oro uosto darbuotojams restorano virėjai kiekvieną dieną teiks skirtingus dienos pietų pasiūlymus, o keletą kartų per savaitę pietų metu bus galima paskanauti vis kitos šalies nacionalinių patiekalų“, – pažymi D. Latvys.

Naujojo restorano atidarymu džiaugiasi ir Vilniaus oro uosto direktorius Olafas Martensas. Pasak jo, ši vieta keleiviams leis praleisti laiką iki skrydžio dar maloniau.

D. Latvys pažymi, kad dienos pietūs restorane patiekiami švediško stalo principu – klientas visuomet mato, kokį patiekalą renkasi, o virėjas paaiškina, iš ko pagaminti patiekalai, bei padeda apsispręsti, ką pasirinkti pietums.

Naujojo restorano atstovas taip pat pastebi, kad dar vienas restorano „PANK‘olis“ išskirtinumas – dėmesys vaikams. Mažiesiems lankytojams siūloma atskira žaidimų erdvė, kurioje galima piešti, žaisti stalo ir kompiuterinius žaidimus ar žiūrėti mėgstamus animacinius filmus. Tuo tarpu restorane įrengti televizoriai ir garso aparatūra, tad keleiviai, užkandžiaudami ir laukdami skrydžių, gali stebėti įvairiausias televizijos programas.

GALERIJA

  • Vilniaus oro uoste – nauja vieta užkąsti
  • Vilniaus oro uoste – nauja vieta užkąsti
Įmonės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS