„Wizz Air“ iš Vilniaus žiemos sezonu skraidins į Maroką | KaunoDiena.lt

„WIZZ AIR“ IŠ VILNIAUS ŽIEMOS SEZONU SKRAIDINS Į MAROKĄ

  • 0

Plėsdama skrydžių iš Lietuvos tinklą oro linijų bendrovė „Wizz Air“ lietuviams turi dar daugiau gerų naujienų – aviakompanija nuo lapkričio 1 d. sujungs Vilnių su Agadiru Maroke. Skrydžiai bus vykdomi žiemos sezonu kartą per savaitę.

Rezervuoti vietas naujuoju bendrovės maršrutu galima naudojantis nemokama „Wizz Air“ mobiliąja programėle arba apsilankius bendrovės internetinėje svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 34,99 eurO, įskaitant rankinį bagažą, kurio išmatavimai atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.

Agadiras, įsikūręs Pietų Maroke, Atlanto vandenyno pakrantėje, yra 25-oji „Wizz Air“ kryptis iš Vilniaus. Daugiau nei 300 saulėtų dienų per metus, erdvūs smėlio paplūdimiai ir laukinė gamta nacionaliniuose parkuose visai arti miesto – tai tik kelios priežastys, viliojančios keliautojus aplankyti šią egzotišką šalį.

„Neseniai skelbėme apie naują skrydį iš Vilniaus į Gdanską, tad labai džiaugiamės pristatydami dar vieną ilgai lauktą maršrutą augančiame Vilniaus skrydžių tinkle. Nuo šiol mūsų žemų sąnaudų skrydžiai Vilnių sujungs su Agadiru, tad neabejojame, kad keliautojai įvertins šį Pietų Maroko perlą, žinomą dėl savo saulėtų dienų, erdvių paplūdimių bei šeimos poilsiui pritaikytų kurortų, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gaboras Vasarhelyi. – Nuo lapkričio mėnesio naujasis kassavaitinis maršrutas suteiks Lietuvos keliautojams puikią galimybę pabėgti nuo niūrių orų ir mėgautis saule bei jūra žiemos mėnesiais.“

„Agadiras – tolimiausias ir piečiausias taškas, kurį bus galima tiesiogiai pasiekti iš Lietuvos oro uostų reguliariaisiais skrydžiais. Be to, tai pirmoji mūsų kryptis į Afriką, todėl džiaugiamės, kad ja tapo Marokas – šalis, į kurią skrendant Vakarų turistams ir Lietuvos keliautojams nereikia vizų. Maroke infrastruktūra pakankamai išvystyta, tad čia nesunku išsinuomoti automobilį ir leistis į kelionę po šalį. Tiesa, ir pačiame Agadire veiklos netrūksta – šiame kurorte ras kuo užsiimti tiek egzotikos, tiek ramaus poilsio mėgėjai,“ – sako Jūratė Baltrušaitytė, Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė.

Be naujosios krypties į Maroką, „Wizz Air“ šiais metais savo žemų sąnaudų skrydžiais taip pat sujungs Lietuvos sostinę su dviem Lenkijos miestais – Gdansku ir Varšuva. Atitinkamai skrydžiai bus pradėti vykdyti rugsėjį ir lapkritį.

„Wizz Air“ šiuo metu iš Lietuvos siūlo 31 maršrutą iš savo trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS