A. Zuokas sąmonę praradusiam vyrui atliko dirbtinį kvėpavimą, tačiau jis mirė | KaunoDiena.lt

A. ZUOKAS SĄMONĘ PRARADUSIAM VYRUI ATLIKO DIRBTINĮ KVĖPAVIMĄ, TAČIAU JIS MIRĖ

Šeštadienį „Litexpo“ parodų rūmuose vykstančioje šiuolaikinio meno parodoje „ArVilnius“ netikėtai mirė vyras.

Kaip BNS patvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovai, mirusysis - 1975 metais gimęs Rusijos pilietis.

Pasak policijos, pranešimas apie nelaimę gautas 15.13 val., po maždaug 15 minučių medikai informavo, kad greitosios pagalbos automobilyje vyro atgaivinti nebepavyko, jis mirė. Mirties priežastys kol kas nėra aiškios.

Vyrą gaivino parodos lankytojai, vienas jų - buvęs meras Artūras Zuokas. Politikas BNS pasakojo, kad be sąmonės gulintį vyrą pamatė lankydamasis parodoje, viename iš stendų - aplink jį buvo apstojęs būrys žmonių.

„Mačiau, kad jo veidas pradėjo mėlynuoti. Dažniausiai ištikus epilepsijos priepuoliui būna sutraukti raumenys, turi eiti putos iš burnos  - to nebuvo, mačiau, kad žmogui yra rimta bėda. Priėjo dar viena moteris, pradėjau daryti dirbtinį kvėpavimą su moters pagalba. Jis nekvėpavo, atrodė miręs - po kelių minučių dirbtinio kvėpavimo jis atsigavo, atsikrenkštė, pasukome ant šono, perdavėme medikams“, - sakė A.Zuokas.

Anot jo, po 7 minučių atvykę medikai vyrą dar gaivino apie 10 minučių, jis buvo atsigavęs.

„Kaip suprantu, automobilyje jo būklė pablogėjo, jis, deja, mirė“, - tvirtino A.Zuokas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Jei Zuokula

nebūt žulikas tai jam kainos nebūt.Viską turi.Išskyrus sąžiningumą

...

OH: "po kelių minučių dirbtinio kvėpavimo jis atsigavo, atsikrenkštė, pasukome ant šono, perdavėme medikams" - venkit kų medikų, į jų nagus papuolus TIK mirtis laukia.

keistuolis

neskubekit dekoti gi zmogus tai neisgyveno neaisku kaip ir kokia jis ten pagalba suteike ir ar tikrai tokios pagalbos reikejo, o jeigu zmogus uzspringo ar plauciuose vanduo pradejo kauptis cia po ekspertizes gali paaisket jog Zuokas tik pablogino situacija va jums ir bus pagarba merui!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS