Baikerio dingimo byla perkvalifikuota į tyrimą dėl nužudymo | KaunoDiena.lt

BAIKERIO DINGIMO BYLA PERKVALIFIKUOTA Į TYRIMĄ DĖL NUŽUDYMO

  • 2

Baikerio Aivaro Kilkaus paieškos byla perkvalifikuota į žmogžudystės tyrimą, o už grotų laikomas baikerių klubo „Vorai“ prezidentas Laurynas Baltrūnas yra jau ne vienintelis įtariamasis – pareigūnai demaskavo dar vieną galimą bendrininką.

Penktadienį teisme surengta jo ir L. Baltrūno akistata, pranešė portalas 15min.lt.

Tyrimą kuruojantis prokuroras Ramūnas Šileika informavo, kad neteisėtas laisvės atėmimas perkvalifikuotas straipsnį dėl nužudymo. Naujajam įtariamajam neinkriminuojamas nužudymas.

Aiškinamasi, ar padėjėjui buvo duotas nurodymas A. Kilkaus „Harley Davidson“ motociklą „supjaustyti ir sunaikinti“. Aišku tiek, kad tai nebuvo padaryta – transporto priemonė, jos valstybinis numeris, šalmas ir kai kurie kiti bylos įkalčiai buvo tiesiog išmėtyti miške. A. Kilkaus motociklas rastas Varėnos rajone.

Vilniaus miesto apylinkės teismas spalio 20 dieną patenkino prokuratūros prašymą ir dviem mėnesiams leido suimti L. Baltrūną, įtariamąjį A. Kilkaus dingimo byloje.

Netrukus po A. Kilkaus dingimo buvo surengtos didelės paieškos, jose dalyvavo Viešojo saugumo tarnyba, gyventojai. Ieškomas žmogus nerastas.

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis taip pat anksčiau priklausė šiam klubui.

A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Buvo skelbta, spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Tyrimą kontroliuojantis prokuroras yra sakęs, jog "visiškai įmanoma", kad be žinios dingusio vilniečio byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.

GALERIJA

  • Baikerio dingimo byla perkvalifikuota į tyrimą dėl nužudymo
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Algys

Paleiskite Baltruna,nekaltai pasodinta,jusu prazuvelis pas merga sedi ir juokiasi kad atkersijo zmogui!

Šiaip

Žurnaliūgos baikeris čia kas? Profesija? O gal mokslinis laipsnis koks kad amžinai pabrežiama jog tas ar anas baikeris? Maždaug žiurekite visi kokie jie.... Manau yra žuvyčiu augintojų ir pašto ženklu rinkėjų ir automobilių vairuotojų kurie ir dingsta ir nusikaltimu kažkokiu itariami buna bet kažkodel niekas nerašo jog automobilistas padarė ta ir aną ar filatelistas ar oro balionų skraidytojas.. Ir iš kokių tik patvoriu jus surenka šiai dienai i tuos laikraštpalaikius kurie šiai dienai spauda ir dar laisva vadinami....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS