Girtas vilnietis policininkui užsimojo su iš kojinės išsitrauktu peiliu | KaunoDiena.lt

GIRTAS VILNIETIS POLICININKUI UŽSIMOJO SU IŠ KOJINĖS IŠSITRAUKTU PEILIU

  • 2

Vilniuje sulaikomas neblaivus vyras policininkus bandė sužaloti iš kojinės išsitrauktu peiliu.

Incidentas įvyko vėlų antradienio vakarą 23.30 val. bute Sausio 13-osios gatvėje, pranešė policija.

Neblaivus 28 metų vyras nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų ir, užsimojęs kumščiu, bandė suduoti vyriausiajam patruliui.

Pareigūnams panaudojus kovinių imtynių veiksmus, vyriškis buvo pargriautas ant grindų, kur gulėdamas iš kojinės ištraukė peilį ir juo užsimojo prieš pareigūnus.

Tuo metu kitas vyriausiasis patrulis sugriebė jam už dešinės rankos, kurioje buvo laikomas peilis.

Neblaivus vyras, siekdamas išsilaisvinti, kairės rankos kumščiu, pastarajam pareigūnui sudavė į galvos sritį.

Sulaikymo metu prieš sulaikytąjį asmenį panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“.

Neblaivus (1,97 prom. alkoholio) įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ina

grieztinti bausmes. kuo toliau tuo baisiau cia daros gyventi

BRONIUS TAMALIUNAS.

O KURIS TIEK ISGERES NEPRARANDA PROTO? AUKLEKIT TAUTA NUO MAZUMES NEVARTOTI. VIENI GAMINA , PELNUS KRAUNASI, VALSTYBE BIUDZETA PILDO,DZEUGESI LYG TAI PUSKVAILEIS BUTU. TEGU PADARO SKAICEVIMUS KIEK VALSTYBE SUMOKA UZ GYDYMA VARTOTOJIU ,JIU PADARYTA ZALA, SULUOSINTAS SEIMAS, VAIKUCIU PCICHOLOGINES TRAUMAS IR LIKIMUS. PSKELBUS ZALOS MASTA SEUBAS APIMTU. VADINASI LOBSTA TIK TIE KAS GAMINA ,PARDUODA, O VISA BEDA TENKA VALSTYBEI APMOKETI.... TAI KODEL TOKIE YSTATYMAI LEIDZEMI, IR ZUIKIUI AISKU, ARBA KVAILEI ARBA PINIGAI, PINIGAI, PINIGAI, KYSEISY PRASTUMIKU KISENES. GAL KAS KITOS NUOMONES. PASVARSTYKIM NA KAD IR SITO GIRTO ATVEJIU. JIY NESODINS, GAUS TEISTUMA, IR BAUDA... VA APIE PORA TUKSTANCIU.KAS MOKES? NE JIS... SEIMA. TAIP BAUSDAMI NUBAUDZIT JIO MAZUS VAIKELIUS, TIE NEDAVALGYS, SUSALE ,NAMU BARNIU PRISIKLAUSE EIS SUDRISKUSEIS BATAIS Y MOKYKLA... JIE MYLES LIETUVA? ZZINAU ATVEJIY, VYRAS GIRTAS VAZEVO.BAUDA G

SUSIJUSIOS NAUJIENOS