Į Vilniaus „Akropolį“ prieš vidurnaktį gesinti gaisro lėkė ugniagesiai | KaunoDiena.lt

Į VILNIAUS „AKROPOLĮ“ PRIEŠ VIDURNAKTĮ GESINTI GAISRO LĖKĖ UGNIAGESIAI

  • 0

Vilniuje iš prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ dėl kilusio gaisro buvo išvesta apie 40 žmonių.

Pranešimas apie gaisrą buvo gautas pirmadienio vakarą, 23.44 val. Atvykus ugniagesiams vienoje iš patalpų tvyrojo dūmai.

Vilniaus „Akropolio“ valdytoja Eglė Valiukienė BNS pranešė, kad, kaip manoma, dėl vienoje parduotuvių darbuotojų palikto į elektros tinklą įjungto virdulio pradėjus svilti laidams, suveikė Vilniaus „Akropolio“ priešgaisrinė sistema.

Laikantis tokių situacijų protokolo, iš prekybos ir pramogų centro buvo evakuoti apie 40 tuo metu jame dar dirbusių žmonių – prekybos centro darbuotojai, statybininkai, už reklamas atsakingi žmonės.

Specialistams apžiūrėjus patalpas, nustačius ir pašalinus signalizacijos suveikimo priežastį, naktinėje pamainoje dirbantys žmonės grįžo į savo darbo vietas. Lankytojų prekybos ir pramogų centre tuo metu nebuvo.

Vienos iš parduotuvių pagalbinėje patalpoje apdegė šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektros laidai. Gaisrą užgesino automatinė gesinimo sistema, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Gaisras „Akropolyje“ buvo kilęs ir šiemet balandį. Tuomet buvo pastebėti dūmai kavinės kamine. Suveikus priešgaisrinei signalizacijai, laikantis saugumo reikalavimų, buvo evakuoti lankytojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS