Vilniuje vyras padegė reklaminius stendus ir palapinę, pas jį rasta narkotikų (papildyta) | KaunoDiena.lt

VILNIUJE VYRAS PADEGĖ REKLAMINIUS STENDUS IR PALAPINĘ, PAS JĮ RASTA NARKOTIKŲ (PAPILDYTA)

  • 2

Penktadienį Vilniaus centre, netoli Katedros aikštės, ugniagesiai gelbėtojai sulaikė galimą padegėją, pranešė Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba. 

„Šįryt ugniagesiams gelbėtojams teko pabūti ir policininkų kailyje – tramdyti padegėją“, – sakė  Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 6-osios komandos viršininkas Giedrius Ruočkus. 

6.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Arsenalo g. 1 dega reklaminis stendas. Jį užgesino atskubėję šios komandos ugniagesiai gelbėtojai.

„Netrukus buvo gautas dar vienas pranešimas, kad Katedros aikštėje liepsnoja reklaminė palapinė. Ugniagesiams atvykus į aikštę, palapinę jau buvo užgesinęs apsaugos darbuotojas. O šalia jos buvo agresyvus ir neadekvatus pilietis, kuris, pasak liudininkų, ir padegė reklaminius stendus. Jis plūdosi ir kibo prie ugniagesių gelbėtojų, tad jiems neliko nieko kito, kaip sulaikyti vyrą ir laukti policijos,“ – sakė G. Ruočkus.

Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vaizdo įrašas.

Atvykę policijos pareigūnai galimą padegėją išsivežė į policijos komisariatą.

Šeštadienį policija pranešė daugiau šio incidento detalių. Anot jos, pas 33-ejų sulaikytąjį rastas ir paimtas polietileninis maišelis su šviesios spalvos milteliais. Įtariama, kad tai – narkotikai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką, turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nesupratau

Viską ugniqagesiai padarė gerai. Šaunuoliai. Tik filme rusiškos dažnutės melodija visai ne vietoje. Net jei narkomanas rusas pagal tautybę, ta melodija labai jau provokuojančiai nuskambėjo.

Na va

Tai ugnegesiai pažeidė savo teises ir naudojo perdėtine jėga, bent taip selas sakytų...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS