Ką tik iš kalėjimo ištrūkęs kišenvagis „Šaiba“ – vėl policijos rankose | KaunoDiena.lt

KĄ TIK IŠ KALĖJIMO IŠTRŪKĘS KIŠENVAGIS „ŠAIBA“ – VĖL POLICIJOS RANKOSE

  • 3

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnams dar kartą su įkalčiais įkliuvo ką tik iš įkalinimo įstaigos išėjęs, už kišenvagystes ne kartą teistas vyras, gimęs 1976 metais, pravarde „Šaiba“.

Lapkričio 15 d. apie 15 val. 40 min. sostinės stoties mikrorajone kriminalistai pastebėjo jiems gerai žinomą vyrą ‒ jis dar prieš porą metų buvo sulaikytas ir nuteistas už kišenvagystę viešajame transporte.

Kriminalistai, įtardami, kad jų stebimas vyras vėl imsis nusikalstamos veiklos, spėjo įšokti į vidų, dar neužsidarius durims. Šis vyras, įlipęs į atvažiavusį autobusą, atsisėdo šalia akivaizdžiai neblaivaus vyro. A. P., kalbindamas neblaivų vyrą, iš pastarojo striukės kišenės ištraukė mobiliojo ryšio telefoną. Autobusui sustojus taboro apylinkėse ir prasivėrus durims, kišenvagis staigiai pašoko ir  pasileido bėgti. Kiek nutolęs, ką tik pavogtą mobiliojo ryšio telefoną bandė paslėpti žolėje, kad vėliau galėtų grobį pasiimti ir realizuoti. Tačiau kriminalistai, akylai stebėję kišenvagį, nedelsdami jį sulaikė.

Keturiasdešimt dvejų įtariamasis atsidūrė areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

GALERIJA

  • Ką tik iš kalėjimo ištrūkęs kišenvagis „Šaiba“ – vėl policijos rankose
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Tikras urodas o kiek tokiu po amnestijos išeis i laisve juos reikia nebausti o utelizuoti kaip nereikalingas šiuklies betvarkė liėtuvoja!

baust beviltiska --visvien tuoj isleis

is kalejimo pagal seimo amnestija toliau vagiliaut..banditai ,vagys prievartautojai -lietuvoje preveligijuotu Kasta ,kaip ir ju gamintojai teisingumo ministerija ....su visa ,,,,teisine sistema,,,

Zelemunčikas

Šitas policijai gerai žinomas,o Masiulis su kurliandskiu ir Mockumi dar nežinomi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS