Lavoriškių pasieniečiams įkliuvo, įtariama, suklastotą pažymėjimą turėjęs baltarusis | KaunoDiena.lt

LAVORIŠKIŲ PASIENIEČIAMS ĮKLIUVO, ĮTARIAMA, SUKLASTOTĄ PAŽYMĖJIMĄ TURĖJĘS BALTARUSIS

  • 3

Į Lietuvą iš Baltarusijos vykęs automobilio keleivis, Baltarusijos pilietis, Lavoriškių pasieniečiams, be kitų dokumentų, pateikė ir vairuotojo pažymėjimą, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

VSAT pareigūnai nustatė, kad šis baltarusiškas dokumentas, įtariama, yra visiška klastotė, todėl užsienietis buvo sulaikytas.

Penktadienį Lavoriškių pasienio kontrolės punkte VSAT pareigūnai tikrino iš Baltarusijos į Lietuvą automobiliu „BMW 323“ vykusių asmenų dokumentus. Vairuotojo dokumentai buvo nepriekaištingi. Kartu vykęs keleivis, 41-erių Baltarusijos pilietis, turėjo tvarkingus asmens tapatybės dokumentus, kurie irgi buvo tvarkingi. Jis taip pat pasieniečiams pateikė savo baltarusišką vairuotojo pažymėjimą. Šis dokumentas Lavoriškių pasieniečiams iškart sukėlė įtarimų. Pirminiais duomenimis, tai – visiška klastotė.

Keleivis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam skirta kardomoji priemonė – suėmimas mėnesiui.

Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo klastote Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai baltarusiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

skiep

pasienio vada lauk,ileidzia visus,belarusus,rusus ir kita sbroda.

ju ileisti i lietuva nereikia,uztenka mums tu rusu ,

Rusai turi nebegti o kovoti su savo karliku,o sako rusai bebaimiai,kovotojai,o istikruju begantis rusas yra bailys,isduoda savo valstybe,jie turi vienytis ir kovoti ,o ne laukti ,kad kitas kovos o jis sedes ir lauks pabaigos,toks zmogus gali bet kada,bet ka isduoti,bailumas prie to veda,

tai

matomai rusas begantis nuo demobilkes tai reiktu nuosirdziai priimt su gelemis nes tai taikos sauklys o karo normalus zmones nenori ji skatina setono marionetyniai sizofrenikai su marmaliuotu palaikymu bet s i/ai saikai artinasi pabaiga ???===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS