Vilniuje paauglį iš Neries ištraukusi pamotė nuskendo pati | KaunoDiena.lt

VILNIUJE PAAUGLĮ IŠ NERIES IŠTRAUKUSI PAMOTĖ NUSKENDO PATI

  • 7

Vilniuje paauglį iš Neries išgelbėjusi pamotė penktadienį nuskendo pati, pranešė sostinės policija.

Anot jos, 1983 metais gimusi moteris, gelbėdama pradėjusį skęsti 17-metį vaikiną, įšoko į upę, paniro po vandeniu ir nebeišplaukė.

Nelaimė įvykio Sausio 13-osios gatvėje, upės krantinėje.Portalas delfi.lt rašė, kad į įvykio vietą atskubėjusios specialiosios tarnybos rado 4  vaikus.

Įvykio liudininkės teigimu,vienas berniukas maudėsi upėje, kai jį ėmė nešti srovė. Moteris puolė į vandenį ir išgelbėjo vaiką, tačiau srovė nusinešė ją tolyn.

Šoką patyrę 4 vaikai išvežti į ligoninę.

 

 

 

Anot jos, 1983 metais gimusi moteris, gelbėdama pradėjusį skęsti 17-metį vaikiną, įšoko į upę, paniro po vandeniu ir nebeišplaukė.

Nelaimė įvykio Sausio 13-osios gatvėje, upės krantinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

zurnalistai

Kaip save gerbiantis zurnalistas gali isvis parasyti tokia nesamone,jus bent paskaitot pries publikuodami, bl??Nesutampa duomenys su pries tai rasytais, ir viesai skelbtais, sazines turekit, apsispreskit kokio amziaus skendo vaikas ar paauglys, ji isgelbejo pamote, ar ja iskart nunese srove tik ibridus i vandeni???Baisu skaityti, rasinelis parasytas neisigilinant , be jokiu turimu duomenu, atmestinai, straipsniai kopijuojami.............SIAUBAS.

Zurnalystai ka rasote???

Nieko nesupratau,17 pradejo skesti,pamote soko i vandeni ir nebeisniro!? Tai kas ta vaika isgelbejo ? Paskui vel isgelbejo,pati nuskendo..ar kaip.Lt.rase,kad mama 7 metu sunu gelbejo..Negerkite jus ten,nes rasote nesamones,girti tik taip gali nusirasyti.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

GRYBĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS