Pasieniečiai sulaikė bausmę atlikti vengusį marijampolietį | KaunoDiena.lt

PASIENIEČIAI SULAIKĖ BAUSMĘ ATLIKTI VENGUSĮ MARIJAMPOLIETĮ

  • 1

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė teisėsaugos ieškotą marijampolietį. Paaiškėjo, kad vyras beveik pusantrų metų vengė atlikti jam skirtą bausmę.

Antradienį naktį Vilniaus oro uoste dirbę VSAT pareigūnai gavo žinių, jog iš Didžiosios Britanijos per Latvijos sostinę Rygą atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo. Orlaivio įgula, kaip įprasta tokiais atvejais, pasieniečiams perdavė voką. Jame buvo iš Didžiosios Britanijos už čia padarytus pažeidimus išsiųsto 28 metų lietuvio dokumentai.

Kontrolės metu paaiškėjo, kad Marijampolės miesto gyventojas ieškomas teisėsaugininkų. Nustatyta, kad už nusikaltimo padarymą nuteisto lietuvio nuo 2017 metų lapkričio ieškojo Marijampolės policija.

Keleivis tą pačią dieną perduotas Vilniaus policijos pareigūnams.

2018 m. pasieniečiams iš viso kliuvo 1014 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Labai šaunūs

pasieniečiai......visi valstybės pareigūnai turi būti vienas kumštis ir iškrušti nenaudėlius, pažeidėjus, prievartautojus, nuodytojus(alkoholio, rūkalų, narkotikų kontrabandistus)....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS