Policija sučiupo jaunuolius, gatvėje iš žmonių grobusius telefonus | KaunoDiena.lt

POLICIJA SUČIUPO JAUNUOLIUS, GATVĖJE IŠ ŽMONIŲ GROBUSIUS TELEFONUS

  • 0

Penktadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai operatyviai sulaikė 5 jaunuolius, įtariamus atviromis mobiliojo ryšio telefonų vagystėmis ir plėšimais, pranešė Vilniaus policija.

Apie 2 val. 26 min. gautas pranešimas, kad 2 val. Vilniuje, Kudirkos aikštėje, penki nepažįstami vaikinai iš jaunuolio, gimusio 1998 m., atėmė mobiliojo ryšio telefoną „Sony“. Pranešėjas pareigūnams nurodė įtariamųjų požymius, kryptį, kurios link jie pasišalino.

Pamėnkalnio g. patruliai pastebėjo penkis vaikinus, atitinkančiu nukentėjusiojo nurodytus požymius. Sulaikant jaunuolius, vienas jų, kaip vėliau paaiškėjo, devyniolikmetis, po policijos tarnybiniu automobiliu numetė tris mobiliojo ryšio telefonus „Huawei“, „Samsung“ ir „Sony“.

Visi penki jaunuoliai ‒ trys devyniolikmečiai, aštuoniolikmetis ir nepilnametis (gimęs 2000 m.) sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą.

Paaiškėjo, kad penktadienį apie 0 val. 10 min. Vilniuje, Konstitucijos pr., vienas šių vaikinų pavogė jaunuolio, gimusio 1997 m., mobiliojo ryšio telefoną „Samsung“ ir pabėgo, o pranešėjui pasivijus vagį, pastarasis sumušė jį.

Apie 1 val. Vilniuje, Konstitucijos pr., vienas šių jaunuolių sumušė pranešėją, gimusį 1991 m., ir iš rankų išplėšė mobiliojo ryšio telefoną „Huawei“.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS