Policijai įkliuvo vairuotojas su padirbtu vairuotojo pažymėjimu | KaunoDiena.lt

POLICIJAI ĮKLIUVO VAIRUOTOJAS SU PADIRBTU VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMU

  • 0

Pirmadienio rytą kelių policininkams Vilniaus rajone įkliuvo vyras, pateikęs pareigūnams padirbtą vairuotojo pažymėjimą.

Kaip pranešė Kelių policijos tarnyba, pareigūnai kontroliavo saugų eismą prie mokyklų, kartu tikrindami įtarimą keliančius automobilius, jų vairuotojų blaivumą ir dokumentus.

Apie 8.45 val. Nemėžyje pareigūnų įtarimus sukėlė automobilis „Renault Espace“ – jo vairuotojas suglumo, pamatęs pareigūnus. Sustabdžius šį automobilį, atrodė, kad priežasties vairuotojui nerimauti nebuvo - techniškai tvarkingo automobilio vairuotojas pateikė visus reikiamus dokumentus ir buvo blaivus.

Tačiau pareigūnų įtarimus sukėlė 37 metų vyro pateiktas vairuotojo pažymėjimas. Kelių policininkai patikrino asmens duomenis turimose duomenų bazėse, tuomet paaiškėjo, kad vyras neturi teisės vairuoti - ši buvo atimta 2014 metų spalį, už tai, kad asmuo atsisakė pasitikrinti girtumą, kai buvo įtariamas vairuojantis neblaivus.

Vairuotojas paaiškino, kad netekus teisės vairuoti, jam pagelbėti pasisiūlė draugas, kuris už 2,5 tūkst. parūpino vairuotojo pažymėjimo „dublikatą“. Draugas teigė, kad šis vairuotojo pažymėjimas yra tikras, bet policijai geriau su juo neįkliūti.

Vairuotoją policijos pareigūnai sulaikė ir pristatė į policijos komisariatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS