Policijai vėl įkliuvo daugybę kartų teistas „kavos gurmanas“ | KaunoDiena.lt

POLICIJAI VĖL ĮKLIUVO DAUGYBĘ KARTŲ TEISTAS „KAVOS GURMANAS“

  • 4

Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė ne vieną kartą už tuos pačius nusikaltimus teistą vyrą, gimusį 1989 m., įtariamą kavos aparatų iš parduotuvės vagystėmis.

Sostinės kriminalistai išsiaiškino, kad pastaruoju metu vis daugėja vagysčių iš prekybos centrų, ir ėmėsi priemonių joms užkardyti. Kovo 21 d. apie 13 val. sostinės Ulonų g. kriminalistai pastebėjo gerai jiems žinomą vyrą, sistemingai „užsiimantį“ kavos aparatų vagystėmis iš parduotuvės Žirmūnų g.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jis daugiau nei 10 kartų yra teistas Lietuvoje, daugiau nei 20 kartų – užsienyje, per 2018 m. daugiau nei 60 kartų baustas administracine tvarka.

Šiandien bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo jam skyrimo.

Policijos pareigūnai mano, kad šis vyras yra padaręs ir daugiau tokio pobūdžio vagysčių, todėl nukentėjusiųjų prašo susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais tel. (8 5) 271 6053 arba (8 5) 271 6132.

GALERIJA

  • Policijai vėl įkliuvo daugybę kartų teistas „kavos gurmanas“
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Senuks

Recidyvistas jei vel nusikalsta ir nusikaltimai sunjeja

tris kartus teistas --skaitomas recidyvistu

ketvirta karta seda iki gyvos galvos y kalejima ......litchujanijoj po 50- 100 kartu teistus recidyvistus teisingumo ministras anksciau laiko su malonem is kalejimu isleidzia toliau vogt ,plesikaut ,zudyt ir prievartaut

Bele kas

Kokį užsakysi tokį ir išneš. Dabar gaudyk kada bausmę atliks arba lygtinai paleis - bus pigiausias variantas. Vėliau kaina auga...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS