Prie apleisto dvaro vaikinai poilsiavo su narkotikais | KaunoDiena.lt

PRIE APLEISTO DVARO VAIKINAI POILSIAVO SU NARKOTIKAIS

  • 0

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Reagavimo skyriaus patruliai vėl sulaikė asmenis, kaip įtariama, turėjusius narkotinių medžiagų.

Vasario 1 d. apie 22 val. pareigūnai, patruliuodami Elektrėnų sav., Vievio sen., Panerių k., sniege pastebėjo pėdsakus, vedančius į Panerių dvarą, ir netoliese stovinčius automobilius BMW ir „Opel“. Kadangi pastatas negyvenamas ir nenaudojamas, todėl pareigūnai nusprendė patikrinti patalpas ‒ čia „poilsiavo“ keturi devyniolikos, dvidešimt vienerių, dvidešimt dvejų ir dvidešimt penkerių metų Vilniaus r. savivaldybės gyventojai.

Devyniolikmečio jaunuolio apžiūros metu rasta žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, įtariama, kanapės, o pas dvidešimt vienerių metų jaunuolį rastas ir paimtas su minėtų medžiagų liekanomis mechaninis, smulkinimui skirtas malūnėlis.

Dvidešimt penkerių metų automobilio „Opel“ savininkas nurodė, kad daiktadėžėjė yra narkotinė medžiaga, priklausanti devyniolikmečiui draugui, pas kurį jau rasta tos pačios medžiagos. Pastarasis tai neigė.

Prisipažinus, kad iki atvykstant pareigūnams, jie vartojo narkotines medžiagas, jaunuoliai pristatyti į Elektrėnų ligoninę apsvaigimui nuo narkotinių medžiagų nustatyti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

GALERIJA

  • Prie apleisto dvaro vaikinai poilsiavo su narkotikais
Policijos nuotr.
Gairės: policija, narkotikai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS