Penkias gyvybes nusinešusi avarija Maišiagaloje: teisėsauga nutraukė tyrimą | KaunoDiena.lt

PENKIAS GYVYBES NUSINEŠUSI AVARIJA MAIŠIAGALOJE: TEISĖSAUGA NUTRAUKĖ TYRIMĄ

  • 7

Prokuroras nusprendė nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl Maišiagaloje balandį įvykusios avarijos, kurioje žuvo penki žmonės.

Kaip penktadienį pranešė prokuratūra, sprendimas priimtas įvertinus tai, kad eismo įvykį sukėlęs automobilio „Audi A4“ vairuotojas pats žuvo jo metu.

Pranešime teigiama, jog vairuotojas vairavo neturint tam teisės, viršijo leistiną greitį, prieš pradėdamas lenkti neįsitikino, ar nebus kliudoma priešpriešais atvažiuojanti transporto priemonė.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, balandžio 17-osios rytą Maišiagaloje kilo eismo įvykis, kurio metu vyras, gimęs 1998 metais, vairuodamas automobilį „Audi A4“ ir važiuodamas Vilniaus miesto kryptimi, lenkdamas kitą transporto priemonę, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „Mercedes-Benz“.

Avarijos metu žuvo automobilio „Audi A4“ vairuotojas bei kartu važiavusi 1980 metais gimusi moteris bei jos vaikai, gimę 2005-aisiais ir 2015 metais.

Ligoninėje nuo avarijos metu patirtų sužalojimų mirė dar viena automobiliu važiavusi mergaitė, gimusi 2016 metais.

Nesunkius sužalojimus eismo įvykyje patyrė ir krovininio automobilio vairuotojas.

Prokuroras konstatavo, jog avarija įvyko dėl automobilio „Audi A4“ vairuotojo padarytų veiksmų. Vairuotojo organizme etilo alkoholio ar narkotinių medžiagų nebuvo rasta.

Prokuroro nutarimas nutraukti ikiteisminį tyrimą gali būti skundžiamas aukštesniajam prokurorui.

Vilniaus rajone – tragiška avarija

P. Peleckio / BNS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Joo

Tai gal policija kalta nes ji gaudo tik išgėrusius o blaivininkai laisvai važinėja ir sukelia avarijas su daugybe žuvusiųjų.

elektrikas perekupas ryskus aferistas

kaip suprantu vaziavo abonementiniu sutartciu uz elektra pasirasyt... nieko asmenisko tiesiog biznis...vakaru koloniju kultura.... gerove...

Sėdo su vaikais ten kur neturi

Jei pati nori lakstyti automobiliu, kur vairuotojas be pažymėjimo ar girtas, apsvaigęs, tavo reikalas, nors galima būt ir atsakinga prieš visuomenę, bet su vaikais. tai jau visiškai neatsakinga mamytė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS