Sostinėje rastas vyro lavonas | KaunoDiena.lt

SOSTINĖJE RASTAS VYRO LAVONAS

  • 4

Sekmadienio naktį sostinėje rastas vyro lavonas.

Gegužės 1 d. apie 00.40 val. Vilniuje, Didžioji gatvėje esančiame vidiniame kieme, automobilyje „Renault Espace“, rastas 41-erių metų vyro lavonas.

Įtariama, kad vyras perdozavo narkotinių medžiagų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kai

norima nuslept zmogzudyste tai lengviausia informuot kad nezinomas a nezinia kaip numire ar prigere balutei o gal uzspringo o gal iskrito pro langa noredamas nusisius....nera jau zodziu tai ciniskai antireklamai ir tiems kurie ja remia...

Marijus Stasiulis

Didžioji gatvė yra pačiam Vilniaus centre, dar Senamiestyje. Kaip įtariama? O tapatybė ar žinoma? Mirties priežastis paskelbia po atliktos ekspertizės, o ne įtarimų. Du lavonai, vienas nušokęs nuo tilto, o kitas perdozavęs? Ar perdozavo gali nustatyti, tik ekspertas, o ne medikas atvykęs. Du lavonai ir per mažas perimetras, kad sakyčiau, jog sutapimas, nors ir taip gali būt.

Marijus Stasiulis

Galit paaiškint, kaip švirkštas vietoj ir miltelius dar rado? Perdozuoti įmanoma tik narkotikų opijatų t.y. heroino, morfino, fentanilio ir t.t. Tas pats, kas per didelę narkozės dozę skirt. Sustoja kvėpavimas ir širdis. PVZ. adekolono negeria žmonės, kol prieinamumas nebūna sumažėjęs iki minimalaus. Su heroinu irgi identiška, nes būtent leidžiasi tie, kurie neįperka, kad sumažintų išlaidas. Čia arba savižudybė arba kažkas nužudė, nes heroiną pakaitina iki užvirimo šaukšte ir t.t., gi miltelių nesileis. Juokingiausia, tai kad UK pradėjo tyrimus daryti visur mirties ir vest suvestines, tai daugiausia perdozavusių būdavo nuo paracetamolio, o tai pati siaubingiausia savižudybės forma. Dabar uždarė tą puslapį vyriausybinį, nes ten ir alkoholio mirčių skaičių rodydavo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS