Sostinėje sulaikytas jaunas ir įžūlus plėšikas (gal nukentėjote ir jūs?) | KaunoDiena.lt

SOSTINĖJE SULAIKYTAS JAUNAS IR ĮŽŪLUS PLĖŠIKAS (GAL NUKENTĖJOTE IR JŪS?)

  • 3

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistams įkliuvo jaunas įžūlus plėšikas.

Policijai gerai žinomam, anksčiau ne kartą teistam įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Pareigūnai pastebi, kad pastaruoju metu nuo plėšimų dažniausiai nukenčia moterys ir garbaus amžiaus žmonės, dieną sekami iki laiptinių ir užpuolami iš už nugaros ir net smaugiami. Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, išanalizavę tokių nusikaltimų padarymo vietas ir būdą, įtariamojo požymius ir kitas aplinkybes, sustiprino pajėgas Lazdynų, Naujamiesčio, Naujininkų rajonuose.

Jau sausio 15 d. apie 15 val. sostinės Rasų g. kriminalistai sulaikė ankščiau ne kartą teistą vyrą, gimusį 1991 m., įtariamą šiomis nusikalstamomis veikomis. Pastarasis sulaikymo metu bandė sprukti nuo pareigūnų, tačiau nesėkmingai. Įtariamasis pristatytas į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą, šiuo metu jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Sostinės Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos tyrėjai turi pagrindo manyti, kad šis įtariamasis yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio bei kitokių nusikaltimų, todėl asmenų, nukentėjusių nuo šio vyro ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Kaip negražiai dirba ta policija- iš karto veidu į sniegą ir dar išvoliojo. Kas leido jai taip smurtauti ? Kokį pavyzdį rodo vaikams ir kitiems suaugusiems ? Reikia sakyti : niu niu niu..., jūs elgiatės neteisingai..., būkite pagaliau europiečiai.

Saule

Pazistu si zmogu ir lb gerai.... Turetu but su vaikais namuose o ne vogti. Apgailetina

Anonimas

tai ir nubauskit kaip reikiant,gal kiti " grazuoliai"bijos uzpuldinet garbaus amziaus zmones,kokia geda valstybei....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS