Iš statybines atliekas pamiškėje išpylusių asmenų konfiskuotas automobilis | KaunoDiena.lt

IŠ STATYBINES ATLIEKAS PAMIŠKĖJE IŠPYLUSIŲ ASMENŲ KONFISKUOTAS AUTOMOBILIS

  • 8

Aplinkosaugininkai pagal gyventojų pranešimą Vilniaus rajone nustatė asmenis, šalia Bareikiškių kaime esančio miškelio neteisėtai atsikračiusius statybinėmis atliekomis.

Kaip trečiadienį pranešė Aplinkos apsaugos departamentas, šeštadienį gavus pranešimą, į nurodytą vietą nuvykę pareigūnai išsiaiškino, kad du konteinerius statybinių šiukšlių asmenys atvežė krovininiu automobiliu.

Atlikę matavimus, aplinkosaugininkai nustatė, kad aplinka užteršta 11 kubinių metrų nepavojingųjų atliekų. Išmestas kiekis viršijo penkis kubinius metrus, tad transporto priemonė, kuria padarytas pažeidimas, buvo konfiskuota ir pristatyta į saugojimo aikštelę.

Šiuo metu pareigūnai atlieka administracinio nusižengimo tyrimą, kaltas asmuo nustatytas. Jam bus surašytas protokolas ir duotas privalomasis nurodymas atliekas sutvarkyti. Taip pat gresia 2,3 tūkst. – 2,9 tūkst. eurų bauda. 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Valio

Pagaliau reikalai pajudėjo.

super įstatymai

ispyle nepavojingas atliekas, atėmė masina, bauda tūkstančiais, dar sutvarkyti viska. Aš nieko prieš, tada grigeo turėtų buti konfiskuotą, sumokėti milijonus eur bauda, o marių dumblas išvalytas. Ar čia galioja įstatymai tik mirtingiems ?....

atliekos nepavojingos...

vadinasi ir nekenksmingos....a triuksmo sitiek tik todel kad nesusimokejo siuksliu mafijai kad leidimo is valdininkelio neissipirko.... i.... nieko asmenisko tik biznis...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS