Veidrodėlių vagys įkliuvo su įkalčiais | KaunoDiena.lt

VEIDRODĖLIŲ VAGYS ĮKLIUVO SU ĮKALČIAIS

  • 4

Vilniuje sulaikyti dar du asmenys, įtariami automobilių dalių vagystėmis, pranešė policija.

Vasario 2 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus apskr. VPK) Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Vilniaus centre pastebėjo du įtartinus ir krepšį nešančius asmenis – vyrą ir moterį. Pareigūnams jie buvo žinomi dėl ankščiau vogtų automobilių detalių. Patikrinus įtariamųjų nešulį, buvo rasta keliolika automobilių veidrodėlių komplektų.

Abiem įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti, Vilniaus apskr. VRK Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

GALERIJA

  • Veidrodėlių vagys įkliuvo su įkalčiais
  • Veidrodėlių vagys įkliuvo su įkalčiais
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

jk

Kam kapoti rankas,žaloti žmones,bet bausmės turi būti rimtos,pirmą kartą galima paleisi anksčiau laiko,už sekančius pilnas atsędėjimas be jokių malonių .Sėdint privalu dirbti ir jokių teisių skūstis,valgis prastas,jo nedaug.Čia ne sanatorija.Kalėjimas neperauklėja,tačiau kol sėdi negali daryti naujų nusikaltimų.Metas baigti su liberalizmu žulikams

Kirvis

Pagavai vagį pirmą kartą, jeigu gailisi nuoširdžiai, gali ir dovanoti, gal suklydo žmogus, gal gyvenimas sunkus ir valgyti nebeturėjo ko. Pagavai antrą kartą, plaštaką ant kaladės ir su kirviu čiaukšt per pirštus, patrumpinai per pusę. Tokį pamatę visi žinos su kuo reikalų turi, pasisaugos. Jei nenusiramins, po trečio karto galima ir daugiau ką nukapot, vistiek ne žmogus. Būtų mano valia, tokių cirkų "7 kartus teistas" nebūtų, už kriminalinius nusikaltimus po 3 karto būtų pakartas arba atiduotas iškomplektavimui organams ir viskas.

oj blll

cia tiesiog vagyste nusiramink pagaliau..... paryziuj visi pergyvena, kad kas nesprogtu, o tu kudakuoji vis.....tranquilo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS