Vėl degė durys režisieriaus R. Zabarausko name: prašo paaukoti remontui | KaunoDiena.lt

VĖL DEGĖ DURYS REŽISIERIAUS R. ZABARAUSKO NAME: PRAŠO PAAUKOTI REMONTUI

  • 70

Režisierius Romas Zabarauskas, savo namo balkone iškėlęs gėjų vėliavą, sulaukė dar vieno išpuolio.

Apie 1 valandą nakties daugiabutyje, kuriame gyvena žinomas vyras, vėl buvo padegtos buto durys.

Vilniaus policija informavo, kad rugsėjo 13 d. apie 1 val. Vilniuje, daugiabučiame name, apdegė buto durys bei bendro naudojimo laiptinės dalis nuo šešto aukšto aikštelės iki septinto aukšto. Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas.

Šia nemalonia žinia socialiniame tinkle pasidalijo ir R. Zabarauskas. Jis paprašė paaukoti laiptinės remontui, kuris kainuoja visiems namo gyventojams, o dėl patiriamų nuostolių ir nemalonumų tik didėja įtampa tarp kaimynų.

„Taip, šiąnakt vėl degė mūsų laiptinė. Vėl keliais aukštais aukščiau nei gyvename mes. Svarsčiau, ar ir vėl tai viešinti, bet žiniasklaida jau tai bet kokiu atveju žino.

Šįsyk turiu naują prašymą.

Laiptinės remonto bei papildomo saugumo priemonių kaštai atiteks jos gyventojams, todėl natūralu, kad ima kilti nemaža įtampa vien dėl to.

Jei galite prisidėti prie šių išlaidų, prašau paaukoti čia: http://www.friendlycity.info/faq/ Arba parašykite man ir suteiksiu savo įmonės rekvizitus.

Tegu tai būna dovana mano kaimynams, kuriems streso dabar yra per akis.

Jei atsirastų nusikaltėlis, kuriam bus priteistos išlaidos, visas aukas grąžinsiu“, – žmonių pagalbos prašo nuo padegėjų jau trečią kartą nukentėjęs režisierius.

Portalas jau rašė, jog režisieriaus R. Zabarasusko name kaimynų buto durys liepsnojo ir praėjusią savaitę

Tuomet šis incidentas atkreipė ir Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus dėmesį. Politikas  paragino policiją dėti visas pastangas surandant šunsnukį padegėją ir apginant vilniečių teisę į laisvę.

Pirmojo išpuolio žinomas vyras sulaukė maždaug prieš mėnesį, kai reaguodamas į tai, kad Vilniuje naktį buvo padegtas Lietuvos gėjų lygos (LGL) biuras, išreiškė solidarumą savo namų balkone pasikabinęs vaivorykštės spalvų vėliavą.

Po išpuolio R.Zabarauskas nepasidavė ir surengė nemokamų LGBT vėliavų dalijimo akciją. Režisierius kviečia jas pasikabinti ant savo balkonų ar langų.

Rašyti komentarą
Komentarai (70)

nuomone.

Gal but pats Zabarauskas padegineja kad ne pas ji eina juk neveltui pasikabino zydra velava bet visvien klijentu nesulaukia tai is pavydo gal but ir padegineja.

onute

Baisu gyventi salia tokio kaimyno turint vaiku ar anukuPagalvokit kai jie dauginasi

Per žinias šiandien

pranešė, kad tame name veikė ar veikia viešnamis. Tai durys padeginėjamos protestuojant prieš viešnamį, o ne prieš vaivorykštinius. Nejaugi režisierius nežino, kuo užsiima jo kaimynai? Ir dar visuomenės prašo aukoti laiptinės remontui. Gėda!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS