Vilniuje asmuo, šaudamas iš pneumatinio ginklo, pataikė į jaunuolio nešamą kuprinę | KaunoDiena.lt

VILNIUJE ASMUO, ŠAUDAMAS IŠ PNEUMATINIO GINKLO, PATAIKĖ Į JAUNUOLIO NEŠAMĄ KUPRINĘ

Penktadienio vakarą Vilniuje nenustatytas asmuo šovė iš pneumatinio ginklo ir pataikė į jaunuolio ant nugaros nešamą kuprinę.

Policijos departamento pranešime sakoma, kad incidentas Antakalnio gatvėje, kai buvo tyčia šauta iš nenustatyto pneumatinio ginklo, užtaisyto švininėmis kulkelėmis, ir pataikyta į jaunuolio (g. 2001 m.) kuprinę, įvyko apie 18 val. 40 min.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Bandė toks vienas į mane šauti, gavo snarglin ir verkdamas nuėjo skųstis mamai ...

Nieko stebėtino

Nusibodo žaisti kompiuteriu, eina gatvėse pasiautėti, o policijai tai net nesvarbu, šiaip paskelbia, kad žmonės bijotų. Tiesa yra ta, kad jokiai policijai nesvarbu, kas kur šaudo, jie saugo ne žmones, o pastatus. Jei pataikė į kokio politiko, ministro, turtingesnio mediko ar narkodilerio vaiką, tada ir patriukšmauja, nes tada prokuroras liepia atlikti ikiteisminį tyrimą. Šiaip - vienodai rodo, policija tik demonstruojasi, kad yra poreikis per biudžeto skirstymus prasimušti didesinus pinigus. Niekas neprisikviesite pagalbos nei 112, nei kaip kitaip - žmonės yra niekam nesvarbūs. Turčiai turi apsauginius, bėdžiai niekam nesvarbu, atvirkščiai, didelis interesas, kad lavonų kuo daugiau būtų - laukia ir organų donorystei, ir laidotuvių biznio atstovai. Gyvename perpuvusioje visuomenėje, kur nei teisėsaugos nėra, nei švietimo, nei medicinos paslaugų.Pandemija tik paryškino viską - nesistebėkite, šaudymosi daugės, pjausis tiesiog dienos šviesoje. Išlikimas - kiekvieno asmeninis reikalas.

Panašu

Kad po tokių straipsnių ne tik pneumatikai, bet ir ragatkėms bus įvesti leidimai. Tai labai konservatyviai liberalu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS