Vilniuje iš automobilių pavogti žibintai, iš statomo namo – šildymo katilas | KaunoDiena.lt

VILNIUJE IŠ AUTOMOBILIŲ PAVOGTI ŽIBINTAI, IŠ STATOMO NAMO – ŠILDYMO KATILAS

  • 4

Vilniuje penktadienį iš automobilių pavogti žibintai, vairai, multimedijos, o iš statomo namo pavogtas šildymo katilas.

Kaip skelbia Vilniaus apskrities policija, penktadienį apie 4.25 val. Santariškių gatvėje, požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėta, kad išdaužius automobilio „Porshe Cayenne“ durelių lango stiklą, pavogti priekiniai žibintai. Padaryta žala siekia 10 tūkst. eurų.

Tuo metu apie 7.30 val. Vilniaus rajono Avižienių seniūnijos Raisteniškių viensėdyje pastebėta, kad pavogti BMW automobilių priekiniai žibintai, vairai, multimedijos. Nuostolis siekia 23,2 tūkst. eurų.

Apie 8 val. Antakalnio gatvėje pastebėta, kad iš statybinio vagonėlio, atrakinus durų spyną, pavogta statybiniai įrankiai. Nuostolis siekia apie 3 tūkst. eurų. Be to, apie 18 val. Šumsko pastebėta, kad iš statomo namo, atidarius langą, pavogta šildymo katilas su kaitinimo elementu, valdymo pultas, šilumos siurblys, kiti daiktai. Nuostolis – 7,8 tūkst. eurų.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

aferistu geroves valstybe

uztikrina gerove.... a jus privalomu mokesciu moketojai ir prievoliu atlikejai dirbkit dirbkit nes kitaip elektros kaina brangsz...maistas brangsz... privalomi draudimai brangsz,.... inflecija dides....i i aisku korona vakcinos i putinas i fsio takoje....

...Iš \\\\\.../////

lanzbergio kupra.

Stotis

Visiem nauda išskyrus piliečiam, kažką apvagia. Nauda vagiui, turi ką parduot lombardams, nauda policijai, yra darbo, nauda ligoninems, apžiūri gydo nukentejusį. Sakant piliečiai atpalaiduokit išanges, ne taip skaudės. Man patiko strapsnis, kaip policija darė pasala pas prostitute, atvirai rašo, kad "stoguoja" vardan kilnaus tikslo, prostitucija, heroinas visad klestės, nes yra saugomi institucijų, vagys irgi aukoja, todėl dalis su pašventinimu vykdo individualia veikla...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS