Apgirtęs žurnalistas T. Čyvas sulaužė žmonai nosį | KaunoDiena.lt

APGIRTĘS ŽURNALISTAS T. ČYVAS SULAUŽĖ ŽMONAI NOSĮ

  • 11

Žurnalistas, politikos apžvalgininkas Tomas Čyvas aiškinosi policijai dėl įtarimų namuose smurtavus prieš savo žmoną, rašo portalas 15min.lt.

Policija pranešė, kad vilnietis T. Čyvas buvo sulaikytas antradienį apie 15 val. Pareigūnus iškvietė jo sutuoktinė, pasiskundusi, kad namuose patyrė vyro smurtą. 46 metų įtariamąjį patruliai išsivežė į komisariatą. Žurnalistui buvo nustatytas lengvas (0,57 prom.) girtumas.

Kaip portalui pasakojo poros artimieji, T. Čyvas trenkė žmonos galvą į stalo kampą, moteris patyrė atvirą nosies lūžį, ligoninėje žaizdą prireikė siūti.

Su T. Čyvu ir V. Čyviene portalui kol kas susisiekti nepavyko. Pastaruoju metu T.Čyvas rašė „Valstiečių laikraščiui“, kartu su Rūta Janutiene „Lietuvos ryto“ televizijoje kūrė laidą „Patriotai“.

Kolegai metamus kaltinimus pakomentavo žurnalistė R. Janutienė: „Tomai, Tomai... Protingas, niekada nekeliantis balso. Suknežintos nosies niekas nepateisins, bet... Esu prašoma pakomentuoti situaciją, kurią tegaliu papildyti vienu sakinius: žaizdų turėtų būti ir ant T. Čyvo. Kadangi mačiau porą iš arti, dalyvavau vestuvėse, tai turėsiu ką papasakoti, jei vyks teisminis nagrinėjimas. Ne viskas taip, kaip atrodo“, – į nemalonią situaciją patekusį kolegą bandė užstoti R. Janutienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

...

Kada bobos nustos balsą kelt, baigsis ir tas 'fizinis' smurtas. ("Kalavijo kirtis po mėnesio užgis, pasakytas žodis visą gyvenimą žeis")

Vilkė

Fizinis smurtas, kokios bebūtų aplinkybės - niekuo nepateisinamas.

ko

noret is runkelines tautos jei ja valdo apkvaite pusdurniai.........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS