GROŽIS.O.S.: revoliucija grožio paslaugų srityje | KaunoDiena.lt

GROŽIS.O.S.: REVOLIUCIJA GROŽIO PASLAUGŲ SRITYJE

Grožio procedūros, bent daugeliu atveju, – malonus būdas pasilepinti ir labiau gėrėtis savo atvaizdu veidrodyje. Tačiau į šią sritį vis pučiant naujovių vėjams, kone kasdien atsidarant naujiems grožio salonams, plečiantis paslaugoms, gali apsisukti galva. Panašu, kad neseniai sukurta interneto svetainė GROŽIS.O.S. visiems šiems vargams skelbia pabaigą!

Neiškeliant kojos iš namų

Užimtam šiuolaikiniam žmogui sunku suspėti domėtis visomis naujovėmis, o kur dar laikas, gaištamas ieškant išties patikimo meistro patogioje vietoje, derinant specialisto ir savo grafikus bei registruojantis vizitams?

Programėlė GROŽIS.O.S. veikia labai paprastai: suvedus paieškos sistemoje norimą procedūrą, sau patogų laiką ir pageidaujamą kainą, surandamas optimalus variantas ir arčiausiai jūsų esantis salonas. Bet kuriuo paros metu galima rezervuoti vizito laiką, o prireikus – jį keisti ar atšaukti. Visa tai – neiškeliant kojos iš namų, be varginančių skambučių, savo ir meistro dienotvarkių derinimo.

GROŽIS.O.S. rūpinasi, kad gautumėte išties profesionalias paslaugas, nes pas grožio meistrą apsilankę klientai turi galimybę pateikti savo kokybės vertinimą, kuris bus matomas ir būsimiems klientams.

Portale esančių paslaugų diapazonas neapsiriboja vien galimybe sušukuoti plaukus ar suremontuoti nulūžusį nagą. Čia pagal savo poreikius galima rasti net trylikos skirtingų sričių paslaugas teikiančius specialistus: plaukų stilistus, makiažo, nagų, blakstienų, antakių meistrus, kosmetologus, masažo ir su sportu susijusių paslaugų specialistus, tatuiruočių meistrus, fotografus. Pateikiama informacija apie profesionalius grožio salonus, grožio ir odontologjios klinikas.

Išmani programa siūlo puikią keliavimo pas grožio specialistus alternatyvą – pateikia sąrašą tų, kurie pas jus atvyks patys! Tokia galimybė itin aktuali vaikus auginančioms mamoms, žmonėms, dirbantiems namuose ar tiesiog nenorintiems dėl vieno vizito vykti į kitą miesto galą.

Išsigelbėjimas skubantiesiems

GROŽIS.O.S. atranda kelią ne tik į paprastų moterų kompiuterius, bet ir žinomų klienčių širdis.

"Filmavimams ir fotosesijoms visada prireikia šukuosenos bei makiažo. Pati jų gražiai pasidaryti nemoku, o prieš kameras svarbu gerai atrodyti", – sako stilistė, laidų vedėja, tinklaraštininkė Viktorija Šaulytė.

Tiesa, mergina nepamiršta savo išvaizdos prižiūrėti ir tuomet, kai nelaukia ypatingos progos. Daugiausia dėmesio ji skiria odai. "Pas kosmetologę stengiuosi lankytis kas mėnesį. Mano oda – problemiška, ją reikia nuolat stebėti. Joks makiažas nepaslėps, jei veido oda nebus prižiūrima. Na, o manikiūras, pedikiūras, plaukų dažymas – tai kiekvienos savimi besirūpinančios moters maldelė", – šypsosi žinoma moteris.

Neseniai ji atrado ją itin sužavėjusią procedūrą, kuri vis labiau populiarėja. "Anticeliulitinis masažas su įvyniojimu ir 20 minučių sporto buvo mano geriausias atradimas! Ir efektyviausias! Po masažo tu ne tik guli ir lauki, kol pradės kaisti įvyniotos kojos, bet dar sportuoji! Jau po kelių procedūrų efektas tikrai matomas ir jaučiamas!" – neslepia entuziazmo V.Šaulytė.

Labai užsiėmusi moteris tikina, kad greitu tempu gyvenantiems žmonėms GROŽIS.O.S. – tikras išsigelbėjimas. "Jei ne ši programėlė, turbūt nagai būtų nelakuoti dvigubai ilgiau, – šypsosi pašnekovė. – Kadangi esu įpratusi viską daryti greitai, ir programėlės man turi būti tokios pačios greitos bei išmanios."

"Didžiausias pranašumas, kad turint laisvą valandą ir suvedus į GROŽIS.O.S išmaniąją paiešką norimus rodiklius, gali jau tuoj pat būti sutvarkytais nagais, pasimėgavusi masažu ir toliau kibti į darbus, – atradimu džiaugiasi Viktorija. – Tokia programėlė – ne tik išsigelbėjimas, bet ir įrankis gyventi patogiau, atrodyti estetiškiau, patirti mažiau įtampos, o iš vakaro sugalvojus, kad reikia susitvarkyti antakius, ryte tai ir padaryti! Grožio salone!" – negaili pagyrų interneto svetainei GROŽIS.O.S. V.Šaulytė.

Naudinga veiklioms mamoms

"Kadangi neseniai susilaukiau pirmagimio, šiuo metu vienas svarbiausių dalykų man – efektyviai planuoti laiką, o jo taupymą kai kuriais atvejais laikau didžiuliu prioritetu", – sako atlikėja Anžela Adamovič.

Iš televizijos ekranų daugeliui pažįstama moteris tikina, kad itin patogu naudotis GROŽIS.O.S: "Vienoje vietoje yra viskas, ko reikia grožiui, nesvarbu, ar ruošiesi žengti į sceną, ar tiesiog nusprendei pasilepinti. Nebereikia švaistyti daug laiko, ieškant tinkamo grožio specialisto ar tiesiog rezervuojant paslaugų laiką."

Paklausta, kaip pasikeitė jos požiūris į grožio paslaugas po vaikelio gimimo, atlikėja tikina, jog tikrai neužmiršo estetiškos išvaizdos svarbos: "Kol kas įmantrių grožio procedūrų man atlikti negalima, kadangi dar maitinu sūnų. Tačiau, kaip ir kiekviena moteris, naudojuosi pagrindinėmis grožio paslaugomis: plaukų priežiūra ir dažymu, manikiūr."

Anželai ir kitoms veiklioms mamoms GROŽIS.O.S. siūlo itin aktualią paslaugą – galimybę rasti meistrus, atvykstančius į namus. Pati A.Adamovič dar nespėjo ja pasinaudoti, tačiau yra įsitikinusi, kad tai – tikras išsigelbėjimas.

Garsi atlikėja taip pat neužmiršo ir kitos patogios portalo siūlomos galimybės: "Portalas GROŽIS.O.S turi atskirą skiltį, kur gali įkelti savo skelbimą. Tai dar labiau sutaupo laiką. Pasiskelbi, kad ieškai konkretaus grožio meistro ar paslaugos, ir tiesiog lauki pasiūlymų."

GALERIJA

  • V. Šaulytė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS