I. Puzaraitė-Čepononienė pasiryžo ryškiems išvaizdos pokyčiams: negali atsigrožėti | KaunoDiena.lt

I. PUZARAITĖ-ČEPONONIENĖ PASIRYŽO RYŠKIEMS IŠVAIZDOS POKYČIAMS: NEGALI ATSIGROŽĖTI

  • 30

Dviejų vaikų mama, atlikėja bei laidų vedėja Irūna Purazaitė-Čepononienė atvira – motinystė yra nuostabus dalykas, tačiau jos metu labai sunku surasti kokybiško laiko sau. Dabar, kai mažajai Glorijai sukako metukai, žinoma moteris pasidžiaugė atsiradus daugiau laiko pasilepinimui ir, pasitaikius progai, pirmą kartą ryžosi ilgesniam laikui išvykti iš namų į Kauną.

Pasak atlikėjos, plaukai jai visada buvo labai svarbus moteriškumo simbolis, bet po nevykusių šukuosenų eksperimentų paauglystėje teko ilgai graužtis.

„Mano plaukai buvo ilgi ir labai gražūs. Tačiau nusidažiau juos per tamsiai, praktiškai juodai. Ir man ta spalva netiko! Tada plaukus ėmiau šviesinti. Tačiau šis procesas taip pažeidė mano plaukus, kad jie pasidarė vos žemiau pečių. Sceniniams pasirodymams man išsigelbėjimu tada tapo prisegami plaukai arba priauginimas juosteliniu būdu“, – pasakojo Irūna.

Šį kartą moteris pravėrė vienos priauginamų plaukų studijos duris.

Kadangi dažniausiai dainininkės plaukai buvo tamsūs, ji pasiryžo išbandyti netradicinį plaukų variantą – ombre stiliaus sruogas.

Su studijos direktore buvo nuspręsta, kad geriausiai moters charakterį pabrėžtų juodo šokolado spalvos plaukai su turkio spalvos galais.

Dar prieš pokyčius, Irūna atliko apklausą savo socialiniuose tinkluose, kokį plaukų atspalvį geriau rinktis.

„Artimiausi žmonės nubalsavo, kad rinkčiausi plaukus mėlynais galais. Tikriausiai dėl to, kad jie mane gerai pažįsta. Mažiau pažįstami ir mano sekėjai rekomendavo rinktis standartinį, kuklesnį variantą“, – pasakojo atlikėja.

Po valandą trukusios procedūros Irūna negalėjo atitraukti akių nuo veidrodžio. „Ši mėlyna spalva atrodo nuostabiai! Negaliu atsigrožėti“, – džiaugėsi ji.

Irūna neslepia – ji niekada nevengdavo pokyčių ir visada mėgo išsiskirti iš minios ir paatviravo, kad ateityje planuoja šių sruogų galų spalvą keisti pagal nuotaiką – uždėti violetinio tono ar parausvinti. Taip pat nevengtų ir raudonos spalvos. Su šypsena veide iš studijos išėjusi Irūna sakė nekantraujanti išgirsti, kaip jos pokyčius įvertins namiškiai. „Sūnui turėtų labai patikti. Mėlyna spalva yra jo pati mėgstamiausia“, – džiaugėsi ji.

GALERIJA

  • I. Puzaraitė-Čepononienė pasiryžo ryškiems išvaizdos pokyčiams: negali atsigrožėti
  • I. Puzaraitė-Čepononienė pasiryžo ryškiems išvaizdos pokyčiams: negali atsigrožėti
  • I. Puzaraitė-Čepononienė pasiryžo ryškiems išvaizdos pokyčiams: negali atsigrožėti
  • I. Puzaraitė-Čepononienė pasiryžo ryškiems išvaizdos pokyčiams: negali atsigrožėti
Asmeninio arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

netikėjau

...kad ji išskirtinė, nors labai simpatiška moteris, bet neatsispiria miniai ir kirpėjų spaudimui - kuo daugiau išspausti pinigo iš bandos avelių, kurias lengva įtikinti "pokyčių poreikiu". Ir todėl dabar atrodo, kaip eilinė "kiaunė", į rašalą plaukus įmerkusi. Lyg nuo to jos dainavimas pagerėtų...

kad

...nuorodoje "šiame straipsnyje"-įvelta klaida ---parašyta Irūna PuRazaitė Čepononienė,tai gal būt Irūna PuZaraitė Čepononienė ...

Dawai

Pusraite paruošk kalėdom koki koncerta ka visi šiti durniai iš susižavėjimo nukristu.Tada usičiaups ir drebės ka tik tave pamatyt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS