Madingiausios suknelės – kokius papuošalus derinti prie jų? | KaunoDiena.lt

MADINGIAUSIOS SUKNELĖS – KOKIUS PAPUOŠALUS DERINTI PRIE JŲ?

  • 2

Kaip tobulą suknelę paversti dar tobulesne? Papildyti ją stilingais papuošalais. Jei nesate tikra, kokią suknelę ir papuošalus pasirinkti, skaitykite toliau ir sužinosite, kokios suknelės yra madingiausios šiais metais ir kokie papuošalai padeda dar labiau išryškinti madingų suknelių grožį.

Kokios suknelės madingiausios šiais metais?

Vasarai įsibėgėjant kyla noras garderobą papildyti madingomis suknelėmis. Kad apsipirkti būtų lengviau, pateikiame kelias ryškiausias šio sezono suknelių mados tendencijas.

Nertos suknelės

Nertos suknelės karaliauja 2022 m. mados tendencijų viršūnėse. Jas buvo galima išvysti tiek mados podiumuose, tiek socialinių tinklų madoje. Daugiausiai liaupsių ir dėmesio sulauksite, jei Jūsų pasirinkimu taps ilga nerta suknelė. Ji gali būti papuošta kutukais ar išnerta įdomiais spalvotais raštais – kad ir kokią nertą suknelę dėvėsite šią vasarą, tikrai būsite madinga.

Šilko suknelės

Ypatingoms progoms šią vasarą turėtumėte pasirinkti šilko suknelę. Jei turite kvietimą į šventę, pavyzdžiui, vestuves, bet dar nežinote, ką rengtis, pagalvokite apie šilko suknelę. Šios suknelės moterims modivo.lt/c/moterims/drabuziai/sukneles-ir-kombinezonai padeda sukurti rafinuotą, paslaptingą, o kartu ir seksualų įvaizdį. Nors mados topuose galima pamatyti įvairių šilko suknelių, tačiau pačios madingiausios yra sodrių spalvų trumpos ir vidutinio ilgio suknelės.

Suknelės su iškirptėmis

Jei norite subtiliai seksualios suknelės, turėtumėte pasirinkti suknelę su iškirptėmis ties juosmeniu. Suknelės su įvairiomis iškirptėmis tiesiog užvaldė šio sezono mados tendencijas, todėl bent viena iš jų privalo papildyti Jūsų garderobą.

„Modivo“ nuotr.

Kokie papuošalai dera prie madingiausių suknelių?

Kartais vien dailios suknelės nepakanka. Kad atrodytumėte pritrenkiančiai, reikia šio to daugiau! Stilingi papuošalai, kurių rasite čia, gali puikiai papildyti Jūsų stilių ir paryškinti suknelės grožį. Paruošėme Jums kelis patarimus, kurie padės išsirinkti papuošalus, tinkančius prie madingų suknelių.

Derinkite suknelės ir papuošalų spalvas

Jei nenorite atrodyti kaip vaivorykštė, reikėtų pagalvoti apie suknelės ir papuošalų spalvų derėjimą. Prie bet kokios spalvos suknelės visuomet derės auksiniai ir sidabriniai papuošalai. Taip pat neutralios ir lengvai derinamos spalvos yra juoda, balta, pilka. Jei norite kitų spalvų papuošalų, į pagalbą pasitelkite spalvų ratą.

Nusistatykite, kokį įvaizdį norite sukurti

Siekiate sukurti profesionalų įvaizdį? Rinkitės smulkius papuošalus. Geriausiai tinka auksiniai ir sidabriniai juvelyriniai dirbiniai. Jie puikiai atrodo prie suknelės su iškirptėmis ir neužgožia jos išskirtinio grožio. Norinčioms išsiskirti, reikėtų stambių papuošalų. Masyvūs auskarai puikiai atrodo su nertomis suknelėmis. Jei siekiate pabrėžti rafinuotumą ir eleganciją, apsivilkite šilko suknelę ir įvaizdį papildykite smulkiais juvelyriniais dirbiniais su deimantais.

Kaklo papuošalą derinkite su suknelės iškirptės forma

V formos iškirptė puikiai atrodo papildyta V arba Y formos pakabuku. Kvadratinę suknelės iškirptę reikėtų padailinti plona grandinėle su smulkiu pakabuku arba medalionu. Suknelė su plonomis petnešėlėmis arba be jų yra skirta pabrėžti raktikaulio linijos grožiui, todėl pasistenkite kaklo papuošalais to grožio neužgožti ir daugiau dėmesio skirkite auskarų bei apyrankės pasirinkimui. Beje, nebijokite kaklo papuošalų sluoksniuoti tarpusavyje derinant V formos pakabukus, apvalias grandinėles ir karolius.

GALERIJA

  • Madingiausios suknelės – kokius papuošalus derinti prie jų?
„Modivo“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

AHA

Kur reklamos užsakymo numeris jai nuoroda tiesiai į parduotuvę?

Kaip grazu

ir pe de ras tu nera.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS