Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais | KaunoDiena.lt

NAUJŲJŲ METŲ VAKARĖLIS KITAIP: AUKŠTAKULNIUS KEIČIAME AULINUKAIS

  • 0

Įprasta manyti, jog Naujuosius metus kiekviena moteris turi sutikti avėdama aukštakulnius. Tačiau besikeičiančios mados tendencijos atskleidžia naują požiūrį, kokius batus turi avėti ryškiausią metų šventę švenčianti moteris. Tik svarbiausia nepamiršti, jog visos aprangos detalės harmoningai papildytų viena kitą, kuriant bendrą Naujųjų metų vakarėlio stilių. Apie tai, kaip madą derinti su patogumu, pasakoja „Deichmann“ tinklaraščio „ShoeLove“ autorė Inga Šmigelskytė.

Anot I. Šmigelskytės, pirmiausia reikia nepamiršti, jog pagrindinės žiemos šventės deriniai nebūtinai turi būti sudaryti iš tamsių atspalvių. Naujųjų metų įvaizdžiui sukurti patariama pasitelkti ir ryškias spalvas turinčius rūbų derinius. Siekiančioms išskirtinumo, tinklaraštininkė pataria atidžiai rinktis šventinius akcentus – o juo tapti gali tinkamai parinkta avalynė. Tačiau svarbu žinoti, jog aukštakulniai nebekaraliauja mados olimpo viršūnėje – juos po truputį keičia aulinukai ar net sportiniai bateliai.

Naujus metus patariu sutikti galbūt neįprastu, bet labai patogiu įvaizdžiu.

„ Atsisakykite kojas spaudžiančių aukštakulnių. Naujų metų vakarėlis – tai ilga šventinė naktis, kuomet norėsite ne tik pabendrauti su draugais ar šeimos nariais, bet ir pašokti, pasilinksminti. Aukštakulnius norėsis greitai numesti į šalį, tačiau tuomet prarasite visą savo ilgai kurtą naujametinį įvaizdį. Kad to nebūtų, siūlau pasvarstyti apie puikias alternatyvas – grubius aulinukus, sportinius batelius ar net ilgaaulius žemakulnius“, – pasakoja „Deichmann“ tinklaraštininkė.

Rokeriško stiliaus mėgėjoms

Daugelis moterų Naujųjų metų vakarėliui skiria ypač didelį dėmesį – juk tai šventė, kuomet tinkamai pasirinkus spalvinę gamą ir rūbų ar avalynės medžiagą, galima labiausiai atskleisti savo charakterio bruožus. Tad toms, kurios koja kojon žengia su naujausiomis mados tendencijomis ir siekia atskleisti valiūkiškus charakterio bruožus, rekomenduojamas išskirtinis įvaizdis, pasitelkiant žvynelius ir ryškius blizgučius.

„Drąsioms ir veržlioms moterims rekomenduoju sutikti Naujus metus pasirenkant išskirtinai ryškius akcentus. Blizgi ar žvyneliais siuvinėta palaidinė man iš karto asocijuojasi su laukiamiausia metų švente. Nauji metai – tai išskirtinė proga, kai galime dėtis ypatingai daug blizgučių. Mano numeris 1 pasirinkimas – odinės kelnės, blizgi palaidinė bei masyvūs auliniai. Viskas kartu sukuria lengvą rokerišką šventinį įvaizdį“, – atskleidžia tinklaraštininkė.

Romantiškam įvaizdžiui

Jeigu planuojate Naujųjų metų vakarėlį sutikti romantiškoje aplinkoje, „Deichmann“ tinklaraštininkė rekomenduoja rinktis šiuo metu stiliaus karaliumi laikomą vidutinio ilgio sijoną, o prie jo derinti ne įprastus aukštakulnius, bet patogius sportinius arba „dandy“ stiliaus batelius. Su jais jausitės ne tik patogiai viso vakarėlio metu, bet ir sukursite nepamirštamą, romantika dvelkiantį vakarinį įvaizdį.

„Vidutinio ilgio sijonas yra ne tik gražu ir stilinga, bet ir ypatingai patogu. Rekomenduoju rinktis  blizgaus sijono variantą, suteikiantį švytėjimo efektą, ir prie jo priderinti vienspalvę palaidinę. Siekdamos išskirtinumo, vakarėlio metu avėkite sportinius, geriausia – veliūrinius batelius, jie suteiks romantiško lengvumo įvaizdžiui ir, žinoma, patogumo jūsų kojoms! Taip pat į Naujų metų stiliaus derinį įtraukite ir išraiškingą papuošalą, kuris prikaustys aplinkinių dėmesį“, – patarimus dalija I. Šmigelskytė.

Viliojantis moteriškumas

Jeigu manėte, jog ilgaauliai žemakulniai batai yra skirti tik ilgiems pasivaikščiojimams šaltu žiemos oru – klystate. Kelius uždengiantys batai puikiai įprasmins jūsų naujametinį įvaizdį, suteiks moteriškumo ir išskirtinumo bei taps pagrindiniu jūsų derinio akcentu. Tinklaraštininkė teigia, jog pasirinkus ilgaaulius batus, jūs išvengsite didelio galvos skausmo, besirūpindamos kitomis įvaizdžio detalėmis – užteks išsitraukti iš spintos mylimą sijoną ir palaidinę.

„Kartais Naujuosius metus norisi sutikti ramiai ir neskirti daug laiko, ruošiant įsimenančius rūbų bei aksesuarų derinius. Tokiam šventimui tobulai tinka paprastas mini sijonas, palaidinė, žemapadžiai ilgaauliai, su kuriais bus patogu eiti stebėti fejerverkų. Prie šio įvaizdžio rekomenduoju rinktis šviesios spalvos žieminį paltą, kuris pagyvins Naujųjų metų aprangos derinį“, – teigia Naujų metų vakarėlio įvaizdžius pristatanti I. Šmigelskytė.

GALERIJA

  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
  • Naujųjų metų vakarėlis kitaip: aukštakulnius keičiame aulinukais
Ingos Šmigelskytės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS