Valentino diena kitaip: kokį įvaizdį rinktis? | KaunoDiena.lt

VALENTINO DIENA KITAIP: KOKĮ ĮVAIZDĮ RINKTIS?

  • 0

Raudona aptempta suknelė, raudoni aukštakulniai, rausvi aksesuarai – atsibodę ir banalūs Šv. Valentino dienos atributai? Kasmet daugelis jaunų merginų ir moterų paskęsta Valentino dienos pasiruošimo sūkuryje, kuriame svarbiausiu akcentu tampa viliojanti ir romantišką nuotaiką atitinkanti apranga. atributų.

Tačiau anot mados ir stiliaus tinklaraščio „Deichmann Trendblog“ autorės ir televizijos laidų vedėjos Indrės Stonkuvienės, šiemet  Valentino dieną galime atrodyti kitaip – nebūtina rinktis jau klišėmis tapusių stiliaus atributų.

Romantiška vakarienė 

Dažniausias Šv. Valentino dienos scenarijus – romantiška vakarienė restorane. Tačiau net įprasčiausia tradicija, tinkamai parinkus aprangą, gali virsti išskirtiniu vakaru.

Nors vakarieniaujant restorane dažniausiai renkamasi eleganciją, tačiau tai nereiškia, kad reikia rengtis nuobodžiai. Šią Valentino dieną sutikite kitaip – pamirškite tobulai prigludusio silueto sukneles, kurios dažnai ne tik pabrėžia privalumus, bet ir paryškina trūkumus. Šį sezoną išlieka madingas aštuoniasdešimtuosius menantis įvaizdis, siūlantis laisvą, pašėlusį, hipių laikų stilių, papildytą subtilia elegancija. Todėl šią meilės dieną rinkitės romantiškas, lengvai krentančias sukneles, puoštas nėriniais bei įvairiais raštais. Dabar itin populiarėja gėlių motyvai, todėl nebijokite rinktis gėlių raštais puoštą aprangą ar aksesuarus. Įvaizdį užbaigti padės žaismingi auliniai batai masyviais padais. Jie galėtų tapti puikia alternatyva raudoniems aukštakulniams.

Ieškančioms saugesnio palaidinės ir kelnių derinio varianto, rekomenduojama rinktis palaidines platėjančiomis rankovėmis.

Šiandien parduotuvių lentynose galima išvysti gausybę palaidinių platėjančiomis rankovėmis – ši 80-ųjų tendencija dabar itin madinga. Todėl Šv. Valentino dieną verta priderinti tokią palaidinę „iškirptais“, apnuogintais pečiais. Jeigu rinksitės vienspalvę aprangą, prie jos derinkite ryškius aksesuarus – aplikacijomis dekoruota rankinė, masyvūs auskarai ar tiesiog ryškios lūpos pagyvins kiekvieną įvaizdį.

Vienišiams – vakarėlis klube

Vienišiai dažniausiai Šv. Valentino dieną mini ne romantiškoje aplinkoje, o siautulingų šokių aikštelėje. Išskirtinis įvaizdis gali padėti atkreipti dėmesį ir išsiskirti iš minios.

Sportiniai bateliai Šv. Valentino dieną? Kodėl gi ne! Tipinę naktinių klubų avalynę galima keisti sportiniais bateliais, dekoruotais blizgiomis detalėmis. Jie ne ką mažiau nei aukštakulniai išlaikys šventinę nuotaiką ir leis jaustis patogiai. Užgimęs gatvėje, o dabar užkariavęs net aukštosios mados podiumus, nerūpestingas laisvalaikio stilius itin madingas. Todėl rekomenduojama derinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus drabužius: medvilniniai marškinėliai su šmaikščiu užrašu, margu raštu ar dryžiais bei puošnus, metalo atspalvių midi ilgio sijonas.  Pastarasis buvo madingas rudenį/žiemą, bet neketina trauktis iš mados tendencijų ir šiltuoju sezonu.

Šį sezoną madingas išlieka ir futuristinis stilius su metalo atspalviais, gausybe žvynelių ir blizgučių. Jie Valentino dienos naktį puikiai pakeis tradicines raudoną bei rožinę spalvas.

Šeimos apsuptyje

Nors Šv. Valentino diena dažniausiai asocijuojasi su romantiškomis akimirkomis dviese, tačiau ją galima švęsti ir kitaip – su visa šeima. Nesvarbu, ar nusprendžiama vakarą leisti kino teatre, spektaklyje, restorane, ar pasidaryti gardžią vakarienę namuose, tačiau svarbu nepamiršti susikurti sau šventės ir pasipuošti.

Visos mamos, turinčios mažų vaikų, supras – Šv. Valentino diena įgauna kitokią prasmę. Tačiau nesvarbu, kokis dienos scenarijus pasirenkamas, net ir lakstant paskui vaikus, vis tiek norisi išlikti stilingoms.

Todėl siekiant atrodyti šventiškai, pravartu rinktis laisvalaikio tipo kelnių bei švarko derinį, kuris nevaržys judesių leidžiant laiką su vaikais. Šį sezoną labai madinga sportinė elegancija (angl. athluxury), kuri sportinę aprangą perkelia į šventinį ir puošnų stilių. Tai tiesiog tobulas pasirinkimas mamoms! Pabodusias meilės dienos spalvas – raudoną ar rožinę – galima pakeisti viena iš madingiausių žemės atspalvių (chaki) ar tiesiog žalia. Nors ji pernai buvo užleidusi vietą pasteliniams melsviems bei rausviems atspalviams, šį sezoną susigrąžino savo populiarumą. Todėl prie tokios aprangos drąsiai galima derinti ne tik sportinę avalynę, bet ir smėlio spalvos aulinukus.

GALERIJA

  • Valentino diena kitaip: kokį įvaizdį rinktis?
  • Valentino diena kitaip: kokį įvaizdį rinktis?
  • Valentino diena kitaip: kokį įvaizdį rinktis?
DMN archyvo ir Pixabay nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS