Veido pakėlimas – ilgiau išliekančiai jaunystei | KaunoDiena.lt

VEIDO PAKĖLIMAS – ILGIAU IŠLIEKANČIAI JAUNYSTEI

  • 8

Kuo ilgiau išsaugoti jaunystę trokšta kone kiekvienas. Deja, bėgantys metai šių norų nepaiso. Su amžiumi pokyčiai veide yra neišvengiami – pamažu veido raumenys praranda stangrumą, audiniai pradeda slinkti žemyn, keičiasi veido forma. Ar atsiradus šiems pokyčiams dar įmanoma susigrąžinti dailius, jaunatviškus veido bruožus? Išeitis, padedanti išsaugoti jaunystę, yra. Šiuo metu tai vadinama EMFACE procedūra.

Visiška naujiena grožio pasaulyje populiarėja milžinišku greičiu, nes dėl šios procedūros  jaunyste veide galima džiaugtis nesigulant po plastikos chirurgo peiliu. Kaip įmanoma jaunatviškus veido bruožus susigrąžinti vos per 20 minučių? Kuo ši procedūra skiriasi nuo kitų? Apie EMFACE procedūros veiksmingumą ir išskirtinumą plačiau bei išsamiau, kad jaunystė veide išliktų ilgiau.

Išlikite jauni be plastikos chirurgo įsikišimo

2023 metais Europoje, Paryžiuje vykusioje IMCAS parodoje pristatyta EMFACE procedūra tapo tikra sensacija grožio industrijoje. Pagrindinis šios procedūros tikslas – sustiprinti veido raumenis bei skatinti odos regeneracijos procesus be injekcijų ir plastinių operacijų. Procedūros metu pasitelkiami du energijos šaltiniai – sinchronizuotas radiodažnis ir HIFES technologija (aukšto intensyvumo fokusuotas magnetinis laukas), veikiantys tiek odos jungiamąjį audinį, tiek veido raumenis. Būtent dėl šių dviejų technologijų derinio EMFACE procedūra išsiskiria iš kitų veido odą jauninančių procedūrų, nes tuo pačiu metu stiprina veido raumenis, sukurdama liftingo efektą, ir atkuria prarastą odos glotnumą, akivaizdžiai sumažindama raukšles.

Verta pažymėti, kad EMFACE veido pakėlimas suteikia tokius rezultatus, kuriuos anksčiau buvo įmanoma pasiekti tik pasiryžus gultis po plastikos chirurgo peiliu. Taip yra todėl, kad procedūros metu naudojamos inovatyvios technologijos veiksmingai stimuliuoja veido raumenis ir pagerina su amžiumi atsirandančius veido ovalo pakitimus. Akcentuojama, kad EMFACE procedūros metu stiprinant kai kuriuos veido raumenis yra suteikiamas beveik viso veido liftingo efektas – pagražėja skruostų ir apatinio žandikaulio, smakro kontūrai, pakeliami antakiai bei lūpų kampučiai. Be to, svarbu žinoti, jog stimuliuojant veido raumenis pagerėja kraujotaka ir limfos nutekėjimas veido srityje, kas pagerina veido tonusą bei išvaizdą. Taip pat reguliarus veido raumenų stiprinimas padeda sumažinti raukšles ir išlaikyti veido odos elastingumą.

Veiksminga tiek moterims, tiek vyrams

Atkreipiamas dėmesys į tai, jog EMFACE procedūra sparčiai populiarėja visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje. Procedūros populiarumą lėmė ne tik veiksmingi, akivaizdžiai matomi bei džiuginantys rezultatai, bet ir tai, kad ši procedūra tinka tiek moterims, tiek vyrams, norintiems pasiekti natūraliai jaunatviškos odos efektą – pakelti ir patempti veidą, sumažinti raukšles. Verta išskirti, kad EMFACE negali būti atlikta tik tam tikrais atvejais:

Nėščioms ir maitinančioms moterims;

Sergant burnos ertmės ligomis;

Esant stipriems saulės nudegimams, bėrimams ar infekcijos požymiams procedūros vietoje;

Esant veido srities, galvos, žandikaulių metaliniams ar elektroniniams implantams.

Ar egzistuoja amžiaus ribos? Svarbu pastebėti, kad veido senėjimo požymiai, tokie kaip nukarę skruostai, pakitusi žandikaulio linija, užkritę antakiai ar gilėjančios raukšlės, kiekvienam pasireiškia skirtingai. Vieni šiuos nemalonius veido pokyčius gali pastebėti apie 30-uosius gyvenimo metus, kiti – apie 40-uosius. Tad EMFACE procedūra tinka bet kokio amžiaus žmonėms, norintiems atrodyti jaunatviškiau, sumažinti raukšles, atkurti odos elastingumą, stangrumą bei prarastą veido tūrį.

Jokio skausmo

Veido pakėlimas atliekamas chirurginiu būdu nėra pati maloniausia procedūra. Tokia operacija trunka maždaug 4–6 valandas, o po to laukia netrumpas gijimo procesas. Todėl tiems, kurie nori išvengti plastikos chirurgo prisilietimo, bet trokšta kuo ilgiau išlikti jauni, EMFACE procedūra – puiki išeitis. Verta pastebėti, kad ši procedūra yra visiškai neinvazinė ir neskausminga, atliekama be anestezijos. Procedūros pradžioje veidas dezinfekuojamas, švariai nuvaloma oda. Tuomet ant veido klijuojami trys aplikatoriai. Vienas aplikatorius užklijuojamas kaktos srityje, kiti du – skruostų srityse. Vienas elektrodas užklijuojamas nugaroje tarp menčių. Pojūčiai, jaučiami procedūros metu, nesukelia didelio diskomforto. Dėl radiodažnio energijos atliekant EMFACE procedūrą jaučiama maloni šiluma, taip pat nevalingi tam tikrų veido raumenų grupių susitraukimai. Gali būti jaučiamas dilgčiojimas, švelnus žnaibymas ar kutenimas. Tačiau svarbu pažymėti, kad procedūra atliekama nuolat koreguojant jos intensyvumą pagal individualius kūno pojūčius.

Kiek laiko džiugina rezultatai?

Dažnai vis dar skeptiškai žvelgiama į neinvazines grožio procedūras, nes manoma, kad jos nėra itin veiksmingos ir suteikia trumpalaikius rezultatus. Atkreipiamas dėmesys į tai, kad, kalbant apie EMFACE procedūrą, dėl to nerimauti nereikėtų. Atlikus visą procedūrų kursą ir  laikantis specialistų rekomendacijų jaunyste veide galima džiaugtis gan ilgai.

Apie EMFACE procedūrų kursą reikia žinoti, kad geriausiems rezultatams pasiekti yra rekomenduojamos ne mažiau kaip 4 procedūros, kurios turėtų būti atliekamos kas 5–10 dienų, nedarant didesnių tarpų. Stebina ir džiugina, kad atjaunėjimo požymius veide galima pamatyti jau po pirmosios procedūros, trunkančios vos 20 minučių. Tačiau galutinį rezultatą dažniausiai galima įvertinti praėjus maždaug 8–12 savaičių po procedūrų kurso. Pažymėtina, kad rezultatų patvarumas priklauso nuo individualių organizmo savybių, gyvenimo būdo ir kitų faktorių. Taip pat reikia žinoti, kad jaunystę veide pavyks išsaugoti dar ilgiau tuomet, kai maždaug kas 4–6 mėnesius bus atliekamos palaikomosios EMFACE procedūros.

Greitai pasiruošite, netrukus atjaunėsite

Svarbus EMFACE privalumas yra tas, kad ši procedūra nereikalauja jokio ypatingo pasiruošimo. Dėmesį reikėtų atkreipti tik į tai, kad dieną prieš ir procedūros dieną rekomenduojama nenaudoti riebių kūno losjonų, o aplikatorių tvirtinimo vietose neturi būti plaukelių, todėl vyrams reikia švariai nusiskusti prieš pat procedūrą. Taip pat keletą dienų prieš procedūrą rekomenduojama gerti daugiau vandens ir nepamiršti įspėti specialisto apie savo sveikatos būklę, vartojamus preparatus, prieš tai atliktas estetines ir kitas procedūras.

Įvykdžius šiuos vos kelis, itin paprastus nurodymus procedūros eiga dažnu atveju būna sklandi bei greita, tad ilgai netrukus galima džiaugtis atjaunėjusiais veido bruožais. Daugelis jau išbandžiusių EMFACE patvirtino, kad ši procedūra išties veiksminga ir suteikia tai, ko bėgant metams dažnam stinga – jaunatvišką išvaizdą, odos glotnumą bei elastingumą. Tad tai, kas anksčiau be plastikos chirurgo įsikišimo atrodė neįmanoma, dabar tapo prieinama kiekvienam, norinčiam jaunystę veide išlaikyti ilgiau ir kasdien žvelgiant į veidrodį jaustis geriau. 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

senutė

ir kiek tokia ty viena procedūra kainuoja?

Klaipėdietis

Norint pakelti veidą reikia pailginti kaklą.Turi važiuoti afriką ten yra kaklo ilginimo atidirbta technologij,ant kaklo maunant žiedus.

O smegenu

Pakelimo operacijos atliekamos vistom?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS