Astrologinė prognozė balandžio 11–17 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 11–17 D.

AVINAS

Būsite kūrybingi ir veiklūs. Galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos. Jeigu aktualu įsidarbinti ir to siekiate, galite gauti darbo pasiūlymą. Viskas geriau seksis, jei gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Savaitgalį jūsų nuotaikas labai veiks kiti žmonės. Per Velykas būsite linkę išlaidauti, elgtis neįprastai.

JAUTIS

Šios savaitės pradžioje daug kas priklausys nuo jūsų veiklumo, tvarkant nuosavybės, verslo arba šeimos reikalus. Jei kils ginčas, atvėskite, palaukite, kol išsisklaidys emocijos. Savaitei įsibėgėjus, daugės kūrybinio įkvėpimo, viliojamų pasiūlymų. Regis, bendrausite su romantiškai nusiteikusiais ar įdomiais asmenimis. Itin domėsitės savo išvaizda, sveikata. Nors būsite darbštūs, pravartu patausoti sveikatą – juk norite švęsti sveiki.

DVYNIAI

Jūsų veikla bus gana produktyvi, jeigu ji susijusi su komercija, reklama, mokslu, medicina. Visgi neskubėkite aklai pasitikėti gauta informacija. Rūpesčių gali sukelti artimas žmogus. Neatidėliokite reikalų, kuriuos privalote išspręsti. Artėjant ilgajam savaitgaliui, augs ūpas pasilinksminti. Regis, jus prisimins draugai, gerbėjai.

VĖŽYS

Savaitės pirmoje pusėje būsite dosnūs sau ir kitiems. Jums seksis paveikti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, nuostatomis, vertybėmis. Galite domėtis nekilnojamojo turto rinka, komforto prekėmis. Artėjant šv.Velykoms, kils ūpas sukurti jaukią aplinką, tačiau svarbiau yra užtikrinti savo vidinę pusiausvyrą ir darną santykiuose su artimaisiais.

LIŪTAS

Tikėtinos neprognozuojamos situacijos. Kažkas gali jus gundyti investuoti į rizikingą veiklą, pirkti ar parduoti, išsinuomoti ar išnuomoti. Būsite linkę išleisti daugiau pinigų nei paprastai, ir ne vien savo poreikiams. Stenkitės įvertinti, sukonkretinti planus, tikslus. Artėjant savaitgaliui, domins renginiai ir susitikimai. Galima netolima kelionė.

MERGELĖ

Nerimo kels daugybė dalykų. Stenkitės atsipalaiduoti, tausokite sveikatą. Jautriai reaguosite į gerbiamų ir mylimų žmonių pastabas, poelgius. Nereikalaukite per daug. Remkitės sveiku protu, o ne ambicijomis. Artėjant savaitgaliui, būsite linkę rūpintis komfortu, šventiniais gardumynais. Tikėtini susitikimai su giminaičiais.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia pasižymės kontaktų gausa, daugybe pokalbių, planų ir diskusijų. Galite dalyvauti masiniuose renginiuose, kolektyviniuose susitikimuose. Nuo savaitės vidurio tapsite pasyvesni, bet galite pataikauti slaptiems įgeidžiams, skleisti abejotiną informaciją. Ieškokite tinkamesnių saviraiškos galimybių. Ilgasis savaitgalis pažers įspūdžių.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia gali būti kiek neįprasta. Kažkieno pastaba ar netikėtas poelgis gali jus paskatinti keisti kai kurias nuostatas. Bet kokioje veikloje, kurios imsitės, būsite aktyvūs, darbingi. Po nelengvų darbų malonumo teiks bendravimas su menininkais, gerbėjais, keistuoliais. Lengvai megsite pažintis, šmaikščiai flirtuosite. Artėjant savaitgaliui, norėsis ramybės.

ŠAULYS

Bus nelengva objektyviai vertinti perspektyvas, todėl pravartu pasitarti su tų pačių situacijų patyrusiais žmonėmis. Jeigu turite politinių ar profesinių ambicijų, įtampos nestigs. Iš jūsų gali būti kažko pareikalauta. Turėkite omenyje, kad labai lengvai galite kitus įžeisti. Nepasiduokite provokacijoms. Savaitės pabaigoje galimos pažintys, susitikimai su bendraminčiais. Regis, stokosite ūpo šventinei veiklai.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia pareikalaus atsakomybės ir rimto požiūrio į finansinius reikalus, mokesčius, pajamų deklaravimą. Būsite dar labiau užsiėmę, jei turite planų pasirodyti prieš publiką, vykti į užsienį ar pradėti veiklą su užsieniečiais. Visgi netikėtos kliūtys gali priversti koreguoti planus. Artėjant savaitgaliui, daug ką veiksite. Per Velykas prireiks draugiškos kompanijos.

VANDENIS

Savaitės pradžia gali prasidėti nervingai, bet nuo priešiškų asmeniškumų galbūt pavyks persijungti į partneriavimo, bendradarbiavimo lygmenį. Pinigų, mokesčių, deklaravimo klausimai bus ypač aktualūs. Regis, jums norėsis šį tą nuslėpti, taip sutvarkyti, kad turėtumėte asmeninės naudos. Savaitgalis skatins norą išsiveržti iš rutinos. Galbūt kur nors išvyksite.

ŽUVYS

Labai ūgtelės jūsų kūrybingumas, fantazija, atjauta, socialinės ir medicininės pagalbos raiška. Savaitės pabaiga žada keistų peripetijų. Kol kas nepuoselėkite per daug rožinių iliuzijų, susijusių su lengvu praturtėjimu, meilės santykiais. Per Velykas sulauksite svečių iš užsienio arba patys švęsite toli nuo namų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ssd

Įdomu būt pamatyti idiotą, kuris tai parašė, čia terapija šyziko ar kaip

SUSIJUSIOS NAUJIENOS