Astrologinė prognozė balandžio 19–25 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 19–25 D.

AVINAS

Šios savaitės pradžioje svajosite apie praktiškus dalykus. Svarbesni taps namai, jų dizainas. Būsite linkę aiškintis meilės santykius, ginti vaikų interesus. Augs noras populiarinti save ir savo veiklą. Artėjant savaitgaliui, pravartu pagalvoti apie sveiką mitybą, naują įvaizdį, skiepijimosi galimybę. Pasistenkite išlikti tolerantiški ir taktiški, jei kas nors demonstruos nepritarimą.

JAUTIS

Savaitės pradžia žada įtampų mezgant naujas asmenines ir dalykines pažintis, aiškinantis savo teises bei galimybes darbe, siekiant įkūnyti jums svarbius sumanymus. Apsiginkluokite kantrybe ir ramiai spręskite iškilusias problemas. Atsargiai elkitės su technika, saugokite savo turtą. Artėjant savaitgaliui, atsiras netikėtų pagundų. Aplinkinius galite stebinti neįprastu elgesiu.

DVYNIAI

Šią savaitę daug kas priklausys nuo gebėjimo lanksčiai bendrauti. Svarbu siekti kompromiso, antraip gali tekti sumokėti už manipuliavimą, intrigas, užkulisinius žaidimus. Numatomi informatyvūs kontaktai, interviu. Suksitės lyg vijurkai, kad viską suspėtumėte. Artėjant savaitgaliui, geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje. Venkite triukšmingų susiėjimų, saugokite sveikatą.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje dalis gerų norų gali pavirsti tuščiomis kalbomis ir nieko vertais pažadais. Šiek tiek daugiau racionalumo jums tikrai nepakenktų. Jei aktualu, tvarkykite buitinius, turtinius reikalus, o jeigu užsiimate verslu – uoliai paplušėkite. Įmanomos pajamos iš nuomos, tiekimo, tarpininkavimo, komercijos. Savaitgalį turėsite išlaidų, jei ketinate kažką sveikinti.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje jūsų vertinimai pernelyg remsis subjektyviu požiūriu. Stenkitės būti diplomatiški, nepažeminkite kieno nors orumo, jei nenorite įgyti priešų. Antroje savaitės pusėje daug nuveiksite, jeigu dirbate darbą, susijusį su administravimu, informavimu, reklama, mokslu, politika, komunikacijomis. Savaitgalį pasimėgaukite gardžiu maistu, komfortu, poilsiu.

MERGELĖ

Šią savaitę jums gali tekti tvarkyti skubius reikalus. Būsite linkę idealizuoti dėmesio nevertus dalykus ir kartu nepasitikėti tikrais. Verčiau neieškokite kliūčių ir sąmokslo teorijų, nes tai tik apsunkins jūsų gyvenimą. Artėjant savaitgaliui, spontanišką virtualųjį flirtą galite paversti pasimatymu. Itin domėsitės sveikatos, skiepų klausimais.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę aktualūs profesiniai planai, ryšiai su įtakingais asmenimis. Būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti, nors nebūtinai turėsite aiškią poziciją. Galite susipainioti savo pateikiamose versijose dėl įtarimų keliančio reikalo, įvykio. Nuo penktadienio jau vargins šurmulys, o gal ir sveikatos bėdos. Jei ant ko nors pykstate, nesusikalbate, pasitelkite kantrybę.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje turėsite daug darbo. Oponentams gali atrodyti, kad siekius stengiatės įgyvendinti bet kokia kaina. Negaiškite laiko beprasmiškai ginčydamiesi, įrodinėdami teisybę. Vertėtų labiau kontroliuoti savo kalbą, kad netaptumėte pajuokos ar keršto objektu. Artėjant savaitgaliui, prisirinksite šaunesnių įspūdžių, jeigu praktikuosite aktyvų laisvalaikį, pakeisite aplinką.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje dalykiniai ar finansiniai įsipareigojimai veikiausiai  gadins nuotaiką. Norėsis įdomiai ir turiningai leisti laiką, tačiau jūsų galimybės bus ribotos. Prioritetas turėtų būti darbas, sveikata, vaikai. Norėdami kažkam padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos. Pasijusite labiau įvertinti, jeigu akcentuosite ne savo, o pašnekovų nuopelnus ir pranašumus.

OŽIARAGIS

Šią savaitę užgrius vienodos svarbos rūpesčiai: teks imtis ir rimtų darbų, ir meilės problemų, ir vaikų aktualijų. Nesvetimos bus finansinės problemos, neišvengsite kalbų apie krizes. Svarbu nedelsti sumokėti mokesčius, parengti finansines ataskaitas, jei norite, kad greičiau atsivertų naujos perspektyvos. Artėjant savaitgaliui, jus gali užvaldyti naujas karštas jausmas.

VANDENIS

Šią savaitę gauti pasiūlymai, nauja informacija bus gana reikšmingi. Prieštaringų emocijų suteiks žmogus, kurį laikote konkurentu ar oponentu. Savo nusistatymo nekeisite tuo labiau, kuo didesnį spaudimą patirsite. Ne viena problema išsispręs savaime, jeigu pakeisite taktiką ar bendravimo stilių. Antroje savaitės pusėje galite sulaukti ypatingo dėmesio.

ŽUVYS

Šią savaitę dalykiniai reikalai tikriausiai rutuliosis norima linkme. Tačiau tai nereiškia, kad bus lengva. Gali tekti rizikuoti, įsipareigoti ar padirbėti viršvalandžius. Nuo darbų pailsėsite tik tuo atveju, jei sunegaluosite. Artėjant savaitgaliui, daugės smagių akimirkų. Flirtuosite, šmaikštausite. Galite įsimylėti asmenį, kuriuo anksčiau žavėjotės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS