Astrologinė prognozė balandžio 3–9 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 3–9 D.

AVINAS

Būsite linksmai nusiteikę, guvaus proto, lankstūs, gebėsite bendrauti su aplinkiniais. Galite tikėtis sėkmės reikaluose, susijusiuose su tarptautinėmis organizacijomis ir įmonėmis. Palanku leistis į keliones ar tiesiog aplankyti draugų. Ilgose kelionėse galimi laimingai pasibaigsiantys nelaimingi atsitikimai. Seksis mokslinis darbas, moksliniai tyrimai, religinė veikla.

JAUTIS

Vis dažniau susimąstysite apie savo gyvenimo tikslą. Šiuo metu jums stigs ryžto: vengsite atsakomybės ir stengsitės perkelti ją ant kitų pečių. Bus sunkiau užmegzti kontaktus, galite prarasti savo partnerius. Kartais jums atrodys, kad, nepaisant sunkaus darbo, pasiekėte labai kuklių rezultatų. Užuot gailėjęsi savęs, imkitės veiksmų – rodykite savo gebėjimus, labiau reklamuokitės.

DVYNIAI

Tapsite lyderiu. Galbūt – darbo kolektyvo, o gal – draugų kompanijos, svarbiausia, kad dabar jums gyvybiškai svarbu atsidurti dėmesio centre. Draugų ir bendraminčių palaikymas padės pasiekti užsibrėžtų tikslų. Sunkiai susitaikysite su vienatve, panirsite į niūrias mintis. Jei taip nutiks, nelikite namuose, stenkitės kur nors išeiti, dažniau būkite viešumoje, junkitės prie bendraminčių.

VĖŽYS

Jei dabar būsite pakankamai užsispyrę ir darbštūs, galėsite žengti dar vieną žingsnį savo profesinio triumfo link. Šiuo metu galėsite padėti gerus pamatus klestėjimui ateityje. Pasiruoškite, kad dabar vienu metu turite spręsti kelias problemas, nebijokite prisiimti atsakomybės, ir jūsų pastangos neliks nepastebėtos. Labai greitai galėsite mėgautis savo darbo vaisiais.

LIŪTAS

Jūsų sėkmė priklausys nuo to, kokia greita ir tiksli bus jūsų reakcija. Svarbiausia nepraleisti progos ir išnaudoti galimybes. Stenkitės nesiblaškyti ir sutelkite dėmesį į vieną dalyką. Mažiau dėmesio skirsite kai kurioms kasdienėms smulkmenoms, nes dabar rūpės globalūs reikalai. Užsibrėžę tikslą, jį tikrai pasieksite. Palanku išvykti į užsienio kelionę – darbo ar asmeninę.

MERGELĖ

Daug kas erzins, grius planai, viskas strigs, o santykiuose su artimaisiais vyraus nesusikalbėjimas. Turėtumėte atsitraukti nuo situacijos ir pabandyti pažvelgti į ją iš šalies. Deja, būsite linkę dominuoti, todėl dažnai įsivelsite į konfrontaciją. Susiimkite. Pasitelkę diplomatiją ir kompromisus konfliktą galite užgesinti pačioje užuomazgoje ir problema išnyks.

SVARSTYKLĖS

Galimi įvykiai, susiję su sielos draugu, šeimos gyvenimu ar artimais draugais. Būtų klaida, jei imtumėte visiems primesti savo valią. Vis dėlto galimos situacijos, kai jums teks prisiimti atsakomybę, net jei oficialiai nesate šeimos galva. Bendraudami su santuokos partneriu, draugais, verslo partneriais, galėsite rasti atsakymus į daugelį klausimų ir išspręsti daugumą problemų.

SKORPIONAS

Aktyviai kibsite į darbus ir sieksite užimti vadovaujamąsias pareigas. Jei išlaikysite tinkamą tempą ir požiūrį, ne tik gausite premiją, bet, tikėtina,  palypėsite dar vienu karjeros laipteliu. Būkite kupini ambicijų, demonstruokite puikius organizacinius gebėjimus ir tada atliksite bet kokią, net ir sunkiausią, užduotį. Nepamirškite ir apie smulkius rutininius darbus.

ŠAULYS

Sėkminga savaitė, kupina jei ne laimingų, tai tiesiog malonių įvykių. Būsite likimo numylėtiniai, ką sumanysite – išsipildys. Vadovybė palankiai nusiteikusi – pastaruoju metu sugebėjote save parodyti iš gerosios pusės, dabar pats laikas prašyti padidinti atlyginimą. Galite sulaukti pelningo pasiūlymo iš konkuruojančios įmonės, tai taps svariu argumentu kalbantis apie atlygį.

OŽIARAGIS

Jei laikysitės įprastos taisyklės, pagal kurią svarbiausia yra verslas ir karjera, o antroje vietoje – šeima, nepavyks išvengti ne tik nesutarimų, bet ir konfliktų. Pagrindiniai įvykiai bus jūsų šeimoje ir namuose plačiąja prasme, įskaitant tėvus, senelius ir kitus jūsų šeimos narius. Galbūt būsite priversti remontuoti namus arba turėsite padėti vienam iš savo giminaičių.

VANDENIS

Seksis bendrauti su įdomiais žmonėmis. Susirasite naujų draugų, kils įdomių idėjų. Turėsite galimybę padaryti išradimą ar atradimą, kuris atneš jums daug pinigų. Galite tikėtis gauti dotacijų, pašalpų, lengvatų. Būsite laimingi šeimoje, galėsite atnaujinti artimus ryšius su tėvais ir  giminaičiais, o savo vaikams suteiksite daug meilės ir šilumos.

ŽUVYS

Teks susirūpinti finansinės nepriklausomybės užsitikrinimu bent jau artimiausioje ateityje. Siekdami užsidirbti papildomai, nesunkiai rasite pajamų šaltinį. Arba bus pasiūlytos kitos pareigos – su didesne atsakomybe ir didesniu atlyginimu. Jei jau turite kokią nors atidėtą sumą, pasistenkite ją protingai investuoti į nekilnojamąjį turtą ar vertingus daiktus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS