Astrologinė prognozė balandžio 4–10 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 4–10 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje bus reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, draudimu. Svarbu nuosekliai susiplanuoti dienotvarkę ir jos laikytis. Savaitės viduryje daugiau dėmesio iš jūsų sulauks žmonės, kuriems reikia jūsų pagalbos, informacijos. Pasistenkite jų nenuvilti. Savaitgalį atsipalaiduoti nepavyks – netrūks darbų ir rūpesčių.

JAUTIS

Savaitės pradžioje gali sustiprėti įtampa darbo, verslo reikalų, politikos srityse. Saugokite reputaciją. Būkite disciplinuoti ir saikingai dosnūs. Nesivelkite į turtines avantiūras. Savaitės antroje pusėje nenustygsite vietoje. Viskas jums bus įdomu, norėsis daug sužinoti, išbandyti. Pokalbiai suksis apie artimų žmonių bėdas ir pasiekimus.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje jausite energijos stygių, sumažės pasitikėjimas savimi. Vis dėlto reikės suspėti ir nemažai padirbėti, ir pabendrauti. Deja, nelabai galite tikėtis palankiai išspręsti reikalus, jei bandysite veikti nedorai, nelegaliu būdu ar kenkdami kitiems. Savaitgalį venkite priekaištauti artimiems žmonėms, per daug reikalauti, išlaidauti.

VĖŽYS

Savaitės pirmoje pusėje būsite pastabūs, intuityvūs ir turėsite savo nuomonę, tačiau aplinkiniams galite atrodyti kiek nesuprantami, dvejojantys. Neišplepėkite paslapčių, nekritikuokite kitų. Itin saugokite sveikatą. Nuo ketvirtadienio augs jūsų profesinės ir kūrybinės ambicijos. Seksis neblogai, jeigu suderinsite pareigas su poilsiu.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje padidės darbų apimtis, kartu ir nerimas dėl galimybių atlikti naujus įsipareigojimus. Be to, piktesni bus ir jūsų oponentai, konkurentai. Verčiau jų neprovokuokite. Apdairiai elkitės su savais ir svetimais pinigais. Galima įsivelti į intrigas, susikompromituoti. Savaitgalį užsiimkite menine kūryba ar protine veikla.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje stengsitės kažką svarbaus nuveikti, respektabiliai pasirodyti. Dalykiniai susitikimai, jeigu tokie suplanuoti, bus gana rezultatyvūs. Vis dėlto bus nelengva. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją ir nepakenkti savo ir kitų sveikatai. Artėjant savaitgaliui venkite abejotinų nuotykių ir saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje turbūt padaugės išlaidų arba būsite priversti skubiai tvarkyti finansinius reikalus. Kai kurių asmenų jums rodomas dėmesys didins pasitikėjimą savimi, skatins imtis iniciatyvos. Nuo savaitės vidurio daugės darbo. Tikėtinos svarbios naujienos. Savaitgalį nenumokite ranka į artimųjų problemas.

SKORPIONAS

Kažkam labai prireiks jūsų dėmesio. Nebūkite abejingi, nes galite aptemdyti tarpusavio santykius. Saugokitės ugnies, traumų. Apie finansinius reikalus, išlaidas, numatomus pirkinius pasikalbėkite su šeimos nariais, verslo partneriais. Nors jaučiatės užtikrinti dėl savo atliekamos veiklos kokybės, gali tekti įrodyti kitiems, kad neklystate.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje tikėtinos permainos dalykinėje sferoje. Pasistenkite veikti atidžiai, atsakingai. Gebėkite pakovoti už save, nesikuklinkite ir nenusivertinkite. Net su aršiais oponentais elkitės pagarbiai, į kritiką reaguokite ramiai. Savaitgalį neskubėkite išleisti krūvos pinigų daiktui, kuriuo spontaniškai susižavėjote.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje gali kilti noras mesti įgrisusius darbus ir užsiimti tuo, kas iš tikrųjų domina, nors dėl to ir sumažėtų pajamos. Bus įtampos, jei ketinate keisti darbo vietą, ieškote verslo partnerių ar darbuotojų, norite įsigyti įrangos, technikos. Bendraukite su jums neabejingais žmonėmis, tik nemanykite, kad jie turi pildyti jūsų užgaidas.

VANDENIS

Savaitės pradžioje svarbu gebėti išklausyti, suprasti artimus žmones. Atkreipkite dėmesį į vaikų mintis, poelgius. Gali būti, kad jie jautriai reaguoja į tai, ko jūs dar nespėjote pajusti ir suvokti. Neatsisakykite padėti draugams, pažįstamiems, ypač jei esate pažadėję. Savaitgalį prioritetą teikite artimiesiems, savo ir jų sveikatai.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje būkite labai apdairūs tvarkydami su verslu, darbu susijusius reikalus. Geriausiai seksis veiklos, kurias atliksite kartu su artimaisiais. Dėl rimtų priežasčių gali tekti atsisakyti svarbaus ketinimo ar planuoto renginio, pirkinio. Savaitės pabaigoje turiningai atsipalaiduosite – smagiai leisite laiką su draugais, vaikais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS