Astrologinė prognozė balandžio15–21 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO15–21 D.

AVINAS

Uoliai padirbėję šios savaitės pradžioje, galėsite ramiau jaustis jos pabaigoje. Jums nelabai patiks tam tikras konkuravimas su kolega ar partneriu dėl didesnio uždarbio ar įtakos versle ir pan. Šv.Velykos parūps tik savaitės pabaigoje – tuomet imsite išlaidauti ne vien būtiniems dalykams. Ypač persistengti galite, jeigu norite padaryti įspūdį, sužavėti. Neįveiksite pagundos gausiai smaguriauti. Savaitgalį galite sulaukti svečių iš toli.

JAUTIS

Savaitę pradėsite romantiškai nusiteikę. Jūsų dosnumu gali be skrupulų naudotis patinkantis žmogus, vaikai ar kiti asmenys. Ir save palepinsite brangesniais dalykais. Nuo savaitės vidurio teks rimčiau padirbėti, antraip prieš pat savaitgalį kils problemų. Pasistenkite nekonfliktuoti su kolegomis, klientais. Savaitgalį bus smagiau ir ruoštis, ir švęsti su gerai nusiteikusiu artimu žmogumi, todėl pasirūpinkite maloniu mikroklimatu.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje labiausiai rūpės namų ir šeimos narių aktualijos. Jus gali apimti nenumaldomas noras pasilepinti gardesniu maistu, gražiais niekučiais puošti savo aplinką ar save. Nuo savaitės vidurio mintys jau stipriai suksis apie šventinius planus. Pernelyg plačiai išskleisti sparnus gali neleisti pablogėjusi savijauta ar kitos problemos. Vis dėlto džiugins mielų jums žmonių dėmesys, palaikymas, kurio nepristigs ir per šventes.

VĖŽYS

Savaitę pradėsite gera nuotaika ir pozityviu požiūriu. Galbūt pradžiugins maloni žinia ar komplimentas, dėmesio ženklas. Tik neskubėkite prisikurti pasakų, kol neįsitikinote, kad viskas tikra ir nuoširdu. Šiuo metu stengsitės daug suspėti ir darbe, ir namuose. Prasidedant savaitgaliui, būsite puikiai nusiteikę. Vilios renginiai, pasimatymai. Bus progų ir save parodyti, ir į kitus pasidairyti.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje pravartu tvarkyti pirkimo-pardavimo, nuomos, remonto, komercinius reikalus, derėtis, tartis dėl įvairių paslaugų ir apmokėjimo už jas. Tik gerai pasverkite kokybės ir kainos santykį. Artėjant šventiniam savaitgaliui, teks suskubti, jei dirbate su dokumentais, reklama, žiniasklaida, logistika. Būkite atsargūs, kad per skubėjimą nekiltų pavojingų situacijų jums ir kitiems. Savaitgalį noriai leisite su artimais žmonėmis.

MERGELĖ

Šią savaitę tikriausiai pradėsite "ta koja". Vis dėlto ne viską darysite racionaliai, galimi šiokie tokie nuostoliai. Būkite atidūs, pasirašydami dokumentus, prisiimdami finansinius įsipareigojimus, deklaruodami pajamas. Jeigu darbo savaitės pabaigoje ruošiatės į kelionę, nepamirškite pasiimti reikalingus dokumentus. Kelyje elkitės drausmingai. Nors Velykoms daug prisiplanavote, viskam energijos neužteks.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje ne kažin ką nuveiksite dėl polinkio svajoti, planuoti, bet ne konkrečiai daryti. Vis dėlto galite gauti nelegalių pajamų ar kūrybinį užsakymą. Nuo savaitės vidurio bus daugiau įtampos, kylančios dėl bendravimo nesklandumų, konkurencijos ar finansinių keblumų. Galbūt atgrasus atrodys velykinis apsipirkimas. Arba, atvirkščiai, taip uoliai apsipirkinėsite, kad labai viršysite išlaidų planą. Savaitgalis turėtų būti ramus.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia turėtų būti maloni. Šmaikštausite, flirtuosite, žavėsite aplinkinius. Galite tapti populiaresni jums svarbioje žmonių grupėje. Kita vertus, tas populiarumas ilgai neužtruks, jeigu įsivelsite į intrigas, konkurencines kovas. Jeigu norite, kad savaitgalis būtų malonus, neapkartinkite jo barniais su partneriu ir rizikingais poelgiais. Šv.Velykas pradėsite gerai nusiteikę ir skleisite pozityvią energiją.

ŠAULYS

Šią savaitę gerai darbuositės, tačiau gana lengvabūdiškai išlaidausite. Galbūt nelabai padoriai sieksite pasipelnyti ar meilės. Regis, nuolat būsite apsupti žmonių, nors nebūtinai draugiškų bendraminčių ir gerbėjų. Labiau domėkitės, kuo laisvalaikiu užsiima vaikai. Jauskitės atsakingi už savo ir kitų sveikatą, nesukelkite pavojingų situacijų. Savaitgalis priklausys nuo jūsų ir artimųjų savijautos bei noro bendrauti.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia palanki kelionei, mokslo, turizmo, kultūros reikalams, tarptautiniams projektams. Tikėtina, kad laukia susitikimai su svarbiais jums žmonėmis, gyvenančiais toli. Savaitei įsibėgėjus, jau bus sunku suderinti asmenines ir profesines aktualijas, augs įtampa. Rūpesčių gali kilti dėl vaiko, draugo ar gerbėjo elgesio. Savaitgalis nuotaikingas ir draugingas, bet saugokite sveikatą.

VANDENIS

Ši savaitė skatins pasirūpinti mokesčių, skolų, pajamų deklaravimo reikalais, finansinėmis ataskaitomis. Šį tą pavyks sėkmingai sutvarkyti ir galbūt gauti naudos. Kita vertus, tikėtinos rinkliavos kažkokiam renginiui, pažįstamo asmens proginei šventei. Didelio dosnumo demonstruoti nebūtina, bet nedera ir pernelyg šykštauti. Jei prieš Velykas išvykstate į užsienį, kelionę, pasirūpinkite, kad namai ir namiškiai pasiliktų saugūs.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje jums norėsis bendrauti, patirti meilės romantikos. Jeigu jos nėra, prisigalvosite arba sieksite ne vien padoriais būdais. Regis, gudrausite, manipuliuosite. Tačiau ir jus kas nors gali pavedžioti už nosies, sužadinti iliuzijas. Regis, būsite linkę dailinti save ir aplinką. Tam skirsite nemažai lėšų. Nepersistenkite, nesaikingumas gali duoti priešingą rezultatą. Šv.Velykas veikiausiai švęsite ne namuose. Įmanoma tolima išvyka.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS