Astrologinė prognozė birželio 19–25 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 19–25 D.

AVINAS

Aktyviai. Bus daug progų smagiai fizinei veiklai, jomis tikrai norėsite pasinaudoti. Juolab kad sveikata nesiskųsite, jėgų ir energijos pakaks. Stenkitės išsaugoti gerą nuotaiką, optimizmą, gyvenimo aistrą. Tuo  užkrėsite aplinkinius ir sukelsite pavydą. Jei turite galimybę atostogauti, stenkitės neieškoti ekstremalių pramogų, vengti nežinomo maisto, ypač egzotiško. Dėl to gali sutrikti sveikata.

JAUTIS

Smagu. Šviesusis laikotarpis tęsiasi. Galite netgi pagerinti savo finansinius reikalus – imkitės papildomo uždarbio, pasinaudodami savo talentais ir pomėgiais. Jei uždarbis netenkina, tinkamas metas keisti darbą. Jei sukaupėte nemenką sumą, turėtumėte pagalvoti, kaip ją investuoti, kad pinigai duotų pelno ateityje. Vienintelis dalykas, ko neturėtumėte daryti šiuo metu, – nepavydėkite gerovės kitiems. Verčiau kurkite savąją!

DVYNIAI

Uždarumas. Palankus laikas darbams ir reikalams, kuriuos reikia atlikti tyloje ir vienumoje. Turėsite miklumo sprendžiant svarbius klausimus – intuityviai pajusite, kaip galite užsidirbti pinigų, ir stengsitės nepraleisti nė vienos tinkamos progos. Turėtumėte suvaldyti savo emocijas ir norus, nes jie gali išderinti. Skirkite daugiau dėmesio savo asmeniniam gyvenimui, apgaubkite mylimą žmogų meile ir šiluma.

VĖŽYS

Mokslai. Palankus metas studijoms, verslo pradžiai ar jau turimo suliejimui su vieno iš savo draugų ar partnerių verslu. Puiku būtų ir pailsėti. Geriausia – ramioje, neperpildytoje žmonių vietoje. Šiuo metu esate geros fizinės formos, stiprios sveikatos, tačiau stenkitės to neprarasti. Nors ir trauks sportas, aktyvi veikla, pasisaugokite. Pasistenkite neperšalti ir neperkaisti – negalavimai gali greitai užklupti.

LIŪTAS

Sklandžiai. Nestigs pasitikėjimo savimi, jėgų, energijos. Visuose reikaluose imsitės iniciatyvos, stengsitės viską daryti savarankiškai, neatsižvelgdami į kitus. Jei jau turėjote savo profesinio tobulėjimo planų, dabar turėsite ir galimybių jiems įgyvendinti. Galima aukšto rango asmens globa arba ilgai laukto leidimo iš valstybinės įstaigos gavimas. Pavyks be nuostolių išeiti iš bet kokios sudėtingos situacijos.

MERGELĖ

Poreikiai. Bus labai svarbūs ryšiai su užsienio šalimis. Galite gauti pelningą darbo pasiūlymą arba atsitiktinai sudaryti perspektyvią verslo sutartį. Jums gali prireikti antrosios pusės ar gero draugo, kad visapusiškai palaikytų ir suprastų be žodžių. Deja, gresia likti nesuprastiems, tad pasistenkite būti tolerantiškesni. Nors finansai rūpesčių nekels, stengsitės taupyti kiekvieną centą.

SVARSTYKLĖS

Plėtra. Bendravimas su užsieniečiais, verslo partneriais padės išplėsti verslą ir pakelti jį į naują lygį. Būsite matomi visuomenėje. Su malonumu dalyvausite bendroje veikloje ir būtinai įtikinsite draugus prisijungti prie jūsų užsiėmimų. palankus metas darbe. Ir kolegos, ir viršininkai bus jums palankūs. Galite gauti didesnį atlyginimą arba premiją. Didelės sėkmės galite pasiekti planuodami ir sąžiningai dirbdami.

SKORPIONAS

Intuicija. Pavyks išvengti nemalonių gyvenimiškų situacijų, darbai klostysis, sumanymai taps realybe. Vis dėlto atsiras sričių, kurias aptemdys rūpesčių šešėlis. Pirma, asmeninis gyvenimas, kurį patys sugebėsite apnuodyti savo pavydumu. Gerai įsižnybkite, kad be reikalo nesugriautumėte to, ką taip ilgai statėte. Antra, jūsų finansai, kuri

ŠAULYS

Derlius. Užbaigsite visus projektus, kuriais užsiėmėte pastaraisiais mėnesiais. Galėsite sudaryti abipusiškai naudingas sutartis, pagerinti santykius su partneriais, susitarti dėl tolesnio bendradarbiavimo. Tai bus puikus laikas rengti seminarus ar simpoziumus, taip pat pradėti verslo reklamos kampaniją. Galite sužinoti kokią nors nuo jūsų slepiamą informaciją, tai privers kardinaliai persigalvoti dėl aptariamo klausimo.

OŽIARAGIS

Profesionaliai. Susitvarkysite asmeniniame gyvenime ir kūrybiniuose projektuose. Galėsite žymiai pagerinti savo profesinius įgūdžius. Nors kyla pavojus, kad per daug dėmesio skirsite smulkmenoms, pamiršdami bendrą vaizdą. Dabar jums labiau patiks dirbti fiziškai, nei užsiimti kokia nors protine veikla. Suplanuokite profilaktinį sveikatos patikrinimą. Tai būtina, jei jau turite kokių nors jus varginančių simptomų.

VANDENIS

Pailsėti. Laukia šviesus, linksmas laikas. Sieksite įvairių malonumų. Kai kam norėsis nueiti į teatrą ar parodą, kai kam – nerti į pramogas ar net į meilės nuotykius. Nepamirškite savo vaikų – jiems gali prireikti ypatingo jūsų dėmesio. Palaikykite gerus santykius su giminaičiais ir artimais kaimynais, daugiau bendraukite. Jūsų finansinė padėtis gali gerokai sustiprėti dėl sutuoktinio, verslo partnerių ar draugų paramos.

ŽUVYS

Harmonija. Darbe ir asmeniniame gyvenime. Gali užsimegzti romantiški santykiai su kolega ar net tiesioginiu viršininku. Nevenkite dalyvauti socialiniuose renginiuose ir įmonių šventėse. Tinkamas metas pakeisti išvaizdą, pasirūpinti fizine forma. Jums atsivers naujų galimybių jūra. Dabar jausitės galintys tiesiogine prasme bet ką, ko imsitės su entuziazmu ir optimizmu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS