Astrologinė prognozė birželio 27–liepos 3 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 27–LIEPOS 3 D.

  • 0

AVINAS

Savaitės pradžioje turbūt labiau atsigręšite į artimos aplinkos žmones, tai paskatins geresnį tarpusavio supratimą. Vis dėlto intensyviai bendrauti nepatartina – jus negatyviai veiks bet koks raginimas, spaudimas. Savaitės pabaiga skatins labiau rizikuoti, ypač renkantis pramogas, uždarbio šaltinius. Būkite atsargesni.

JAUTIS

Norėsis komforto, darnos, artimųjų palaikymo. Galite atsidurti situacijoje, gundančioje lengvu uždarbiu. Saugokitės sukčių. Savaitės pabaigoje augs nerimas dėl šeimos, namų. Jūsų dirglumas gali persiduoti aplinkiniams ir sujaukti jų nuotaiką ir planus. Būkite atsargūs kelyje, saugokitės elektros iškrovos, žaibo.

DVYNIAI

Gali tekti pademonstruoti sukauptą žinių bagažą, tvarkyti nuosavybės ir komercinius reikalus. Nesusipainiokite tarp įvairių pasirinkimų, skirtingų požiūrių. Stenkitės neviršyti savo galimybių. Iki trečiadienio derėtų užbaigti darbus, kurių terminai jau spaudžia. Saugokitės sukčių, nepažeiskite taisyklių, nes padidės nuostolių grėsmė.

VĖŽYS

Jei jūsų veikla susijusi su informacija, galite paskleisti gandų. Jauskitės atsakingi už savo žodžius. Prasidedant jaunačiai atsiras naujų ateities planų. Problema, kad lengva įsivelti į nedorus žaidimus, intrigas. Savaitės pabaigoje galbūt norėsis daugiau, nei leidžia situacija. Būkite atsargūs kelyje ir neprognozuojamų žmonių kompanijoje.

LIŪTAS

Galimi santykių su draugais pokyčiai. Pasistenkite atsižvelgti į jų jausmus ir poreikius. Kita vertus, derėtų blaiviai įvertinti santykius su kai kuriais žmonėmis. Nuo penktadienio daugės emocijų, dirglumo. Geriausiai jausitės šalia gyvenimo ir ilgametės draugystės patikrinto žmogaus. Nekoks metas kelionei, neįprastiems užsiėmimams, eksperimentams.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje gali tekti dalyvauti oficialiuose susitikimuose. Neverta piršti savo požiūrio kitiems – vis tiek situacija greitai keisis. Jei nenorite pakliūti į bėdą, viską darykite apgalvotai. Artėjant savaitgaliui, galite sunegaluoti. Galbūt jaudinsitės ne dėl savęs, o dėl artimo žmogaus, vaikų, augintinių. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS

Gali tekti bendrauti su įdomiais ir daug keliavusiais žmonėmis. Gali užgriūti rūpesčiai, susiję su atvykėliais, kelione ar tarptautiniais reikalais. Artėjant savaitgaliui, daugės kvietimų praleisti laisvalaikį – jus atakuos gerbėjai, draugai, pažįstami. Deja, artimieji veikiausiai bus nepatenkinti ir gali kelti buitines scenas.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia neatneš rūpesčių, jeigu nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Pravartu būtų tvarkyti neatidėliotinus finansų, draudimo reikalus. Pasisaugokite idėjiškai priešiškų žmonių. Ir savaitės pabaigoje negalėsite atitrūkti nuo pareigų, viešumo. Visiems reikės jūsų dėmesio ir kiekvienas bus kažkuo nepatenkintas. Saugokite save, vaikus, venkite bet kokios rizikos.

ŠAULYS

Jūsų nuotaikai didelę įtaką darys kiti žmonės. Stenkitės išsaugoti pusiausvyrą ir bendrauti kuo taktiškiau. Savaitės viduryje gali prireikti sąjungininkų palaikymo. Artėjant savaitgaliui, trokšite išlėkti toliau nuo namų. Vis dėlto įtampos neišvengsite. Ji gali būti susijusi su sveikata, vaikais ar saugumu.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje aktyviau padirbėkite, nes vėliau gali atsirasti trikdžių. Nuo savaitės vidurio galbūt aktyviai ieškositės darbo, dalykinių partnerių, pirksite įrangą ir pan. Savaitės pabaigoje jūsų viduje arba aplinkoje gali virti dramos. Pasistenkite neprovokuoti agresijos ir tinkamai elgtis su artimaisiais, pasitelkite kantrybę.

VANDENIS

Būsite nusiteikę labiau rūpintis vaikų laisvalaikiu ir poreikiais. Prasidedant jaunačiai tapsite jautresni tvarkos, švaros ir komforto stygiui. Daugiau galvosite apie savo sveikatą, gyvenimo būdą. Nuo penktadienio ypač svarbu gerai sutarti su partneriu, vaikais. Jeigu to nėra, santykių problemos paaštrės.

ŽUVYS

Šeima, buitis, artimųjų poreikiai jums bus svarbiausi. Jei mėginsite sublizgėti gabumais, kūrybingumu arba tam paskatinsite vaikus, rezultatu nenusivilsite. Savaitgalis primins neatliktus darbus arba paaiškės jų neatlikimo padariniai. Galvokite, kokią informaciją skleidžiate, – juk nenorite susigadinti įvaizdžio. Būkite atsargūs kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS