Astrologinė prognozė birželio 3–9 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 3–9 D.

AVINAS

Prasideda savaitė, o kartu ir mėnulio jaunaties fazė, fiksuojanti nuotaikas ir leidžianti startuoti su naujais dalykais. Vadinasi, reikia pasistengti pozityviai mąstyti ir kultūringai bendrauti. Verta aptarti aktualius dalykus, pareklamuoti veiklą, prekes ar paslaugas, pradėti lankyti mokymosi kursus. Savaitės viduryje ims stigti ramybės ir taikos namuose. Savaitgalis žada šiokių tokių pramogų, norėsite lepinti mylimą žmogų, vaikus, su jais leisti laiką.

JAUTIS

Savaitė turėtų būti gana produktyvi ir įdomi. Galbūt dovanų esate gavę kelionę, ekskursiją, bilietą į renginį ar dovanų kuponą, prizą. Šiuo metu tai realizuosite arba jau dalysitės įspūdžiais. Jeigu dairotės nekilnojamojo turto, naujos veiklos, naujo uždarbio, tai iš tikrųjų bus įmanoma įgyti ar susitarti artimai ateičiai. Jūsų mentaliniai procesai aktyvūs, nestokojate originalumo, apsukrumo, įžvalgos. Savaitgalis bus šeimyniškas.

DVYNIAI

Su šios savaitės pradžia prasideda ir mėnulio jaunatis jūsų ženkle. Daugės energijos, noro užsidirbti, įsigyti trokštamą daiktą. Tačiau šiek tiek bodėsitės įprasta veikla, oficialiais reikalais, todėl šiose srityse galite privelti klaidų, ką nors suklaidinti. Tokiu atveju galite patirti žalos. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite. Savaitgalį būsite labai aktyvūs. Galbūt leisitės į kelionę, viešnagę.

VĖŽYS

Pirmosios savaitės dienos jus skatins svajoti apie numatytą kelionę, meilės pasimatymą, pelningą projektą. Vis dėlto vien svajonių neužteks. Susitvarkykite dokumentus, susiraskite kuo daugiau informacijos, patikrinkite techniką, jei vyksite savo transportu. Svarbu susitarti su partneriais, kolegomis dėl pareigų, atsakomybės pasiskirstymo. Tikėtina pažintis su originaliu asmeniu. Savaitgalį galite atsidurti ten, kur dar nesilankėte.

LIŪTAS

Savaitės pradžia žada aktyvią veiklą su komanda, kolektyvinį užsiėmimą. Regis, gebėsite prisiimti lyderio vaidmenį, jei dėl to buvo kilę abejonių. Vis dėlto tų abejonių vėl ims daugėti savaitės viduryje, kai pasijusite pavargę nuo įvairių reikalavimų, pareigų, kritikos. Savaitgalį turbūt neišvengsite išlaidų. Galite apsigauti manydami, kad draugų, pažįstamų suteiktos paslaugos kainuos mažiau nei nepažįstamų specialistų.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje turėsite smagaus darbelio, ypač pramogų, turizmo, vaikų lavinimo srityse. Džiugins ir rezultatai, ir komplimentai. Pagyrimais ir vylingais žvilgsniais kažkas gali jums susukti galvą. Darbe gali kilti apkalbų, intrigų, nesusipratimų. Savaitės viduryje paaiškės, kad yra draugų, bendraminčių, kurie gali jums pasiūlyti pagalbą. Artėjant savaitgaliui, pradės stigti energijos arba atsiras nenumatytų pareigų.

SVARSTYKLĖS

Jeigu savaitės pradžioje vyksite į komandiruotę ar kelionę, tai būsite nusiteikę ten susirasti pramogų ir gauti vienokios ar kitokios apčiuopiamos naudos. Regis, užmegsite romantišką ar dalykinę pažintį. Savaitės viduryje bus nelengva suderinti darbo krūvį su asmeniniais, šeiminiais rūpesčiais. Artėjant savaitgaliui, daugės susitikimų su draugais. Veikiausiai smagiai, įdomiai leisite laiką, tačiau reikia laikytis saiko.

SKORPIONAS

Jūsų mintys dažnai suksis apie finansinius reikalus, meilę, seksą, keliones. Kadangi prasideda mėnulio jaunaties fazė, tai stiprūs ketinimai turi tendenciją pildytis. Išvykdami į kelionę, konferenciją ar varžybas nepamirškite reikalingų dokumentų. Kelyje stenkitės išvengti incidentų. Artėjant savaitgaliui, jūsų reiklumas sau bei kitiems išaugs. Susiplanuosite daug veiklos. Jeigu pernelyg spausite artimuosius, jie ims išsisukinėti, meluoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Dar dakurs iki vakaro kitiems zenklams

kur dingo?

Ne visiems parasyti horoskopai . O kur saulys,vandeniai,zuvis?

to netikutis

Issitrink galva
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS