Astrologinė prognozė birželio 6–12 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 6–12 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje daug lems pareigos jausmas, kantrybė. Nuo ketvirtadienio gali pasitaikyti aršių oponentų išpuolių, triukšmingo santykių aiškinimosi, ginčų. Stenkitės neperžengti etiško bendravimo ribų, nepasiduokite provokacijoms. Savaitgalį būsite linkę išlaidauti, finansiškai rizikuoti. Galite spontaniškai įsigyti nepigų daiktą, įteikti originalią dovaną.

JAUTIS

Nestokosite kūrybingumo ir energijos užsiimdami įvairia veikla. Jus džiugins galimybė daryti įtaką kitiems, rasti gerbėjų, patikti publikai. Augs ūpas sportuoti. Labiau saugokite vaikus. Savaitės viduryje naujai pažvelgsite į darbo, verslo galimybes, ypač jei tai susiję su kūrybiniais projektais, vaikų laisvalaikio, renginių organizavimu. Savaitgalis žada staigmenų.

DVYNIAI

Savaitė privers pasirūpinti pinigų, nuosavybės reikalais ir dokumentais. Prioritetą teikite namams, šeimai. Pasistenkite, kad mikroklimatas šeimoje būtų kuo šiltesnis, draugiškesnis. Venkite svaigalų. Galimi keblumai, susiję su tam tikromis vaikų aktualijomis. Savaitgalį kažką svarbaus galite nuspręsti dėl ūkinių reikalų, augintinių. Pasisaugokite alerginių reakcijų.

VĖŽYS

Būsite nusiteikę tartis, derėtis, priimti įvairią informaciją, tvarkyti dokumentus. Išgirsite įvairių naujienų, gandų. Pasistenkite būti kuo tolerantiškesni. Antroje savaitės pusėje jau trokšite ramaus privatumo. Dėl nervinės įtampos ar išsiblaškymo galite nepastebėti svarbių dalykų. Liaukitės visur ieškoję kaltų ir venkite rizikos. Pravartu pasidžiaugti gamta, vaikais.

LIŪTAS

Galbūt pasitaikys proga papildomai užsidirbti, susitarti dėl kredito, nuomos, pageidaujamų mainų ar kt. Jeigu kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite praktišku požiūriu. Naujai užsimezgusios pažintys arba susitikimai su draugais, giminaičiais gali suteikti džiaugsmo ir reikalingos informacijos. Venkite rizikos kelyje. Savaitgalis gali išbandyti jūsų komforto poreikį, jausmų stiprumą.

MERGELĖ

Jums turbūt teks užsiimti protiniu darbu, diskutuoti, teikti interviu ar pan. Nerimą gali kelti itin jautri aktualija – šeimos gerovė, gyvenimo sąlygos. Tikėtina nebloga komercinė galimybė. Savaitės viduryje seksis geriau, jeigu aiškiai žinosite, ką norite toliau veikti, ko siekti. Svarbu konkretus planas. Savaitgalį raskite laiko romantikai.

SVARSTYKLĖS

Galite patirti keistų nuojautų, o gal net mistinių ženklų. Jeigu kokių nors įsipareigojimų ar planų įvykdyti nepajėgiate, turbūt staiga suvoksite, ką ir kaip turite daryti. Saugokite sveikatą, venkite triukšmingų susibūrimų, emocinės įtampos. Savaitės viduryje tapsite aktyvesni, nusiteikę ginti savo poziciją. Savaitgalį gali atsinaujinti santykiai su pažįstamu.

SKORPIONAS

Geriau jausitės ne namuose, o visuomeniniuose renginiuose, kelionėje. Nesunkiai pritrauksite bendraminčių. Nuo savaitės vidurio jau stigs noro dirbti, bendrauti. Regis, kažkas aukštyn kojomis vers jūsų planą. Galbūt teks grąžinti skolą arba sutikti su atidėjimu, jei laukėte, kad grąžintų jums. Seksis rami protinė ir kūrybinė veikla, džiugins gamta.

ŠAULYS

Iš galvos neišeis karjera, politika. Teks daug ką daryti paskubomis, patiriant spaudimą. Kita vertus, jums oponuojantys asmenys gali pasitarnauti viena ar kita prasme, kažko svarbaus išmokyti. Savaitės viduryje sustiprės noras rizikuoti ir tam skatinti kitus.  Savaitgalį galite pasijusti persisotinę šurmuliu, dėmesiu. Jausite nuovargį. Saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS

Neblogai seksis protinė veikla. Įspūdžių patirsite bendraudami su atvykusiais iš toli. Galite vykti į konferenciją, seminarą. Savaitės viduryje darbe padidės įtampa. Regis, būsite nusiteikę net be rimto reikalo gintis arba pulti. Pagrindinė sėkmės sąlyga yra darnus bendradarbiavimas su kolegomis. Savaitgalį jus domins renginiai, ekskursijos.

VANDENIS

Turėsite paplušėti srityse, susijusiose su verslu, finansais, komercija. Turbūt nemažai kainuos norimas projektas, kelionė ar pan. Gana sumaniai spręsite psichologines vaikų, artimųjų problemas. Savaitės viduryje daug bus kalbama apie studijas, egzaminus, užsienio naujienas, keliones. Savaitgalį stenkitės neišprovokuoti pavydo scenos, nuostolio.

ŽUVYS

Ir jums, ir jūsų artimiesiems gali būti aktualu apsispręsti dėl šeimos biudžeto paskirstymo įvairioms reikmėms, nuosavybės ar turto įteisinimo. Svarbu atkreipti dėmesį į teisinę reikalų pusę, kad neliktų spragų. Būkite atidesni su svetimomis vertybėmis, dokumentais, jų nesugadinkite, nepameskite. Savaitgalį galimas meilės nuotykis, susižavėjimas arba smagūs potyriai kelionėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS