Astrologinė prognozė gegužės 6-12 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 6-12 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžioje palanku spręsti problemas telefonu, elektroniniu paštu. Tik nežadėkite to, ko negalėsite padaryti, o prisiimtus įsipareigojimus vykdykite atsakingai. Kitu atveju lengva susikompromituoti, patirti žalos. Galbūt teks dalyvauti svarbiame renginyje arba labiau suartėsite su žmogumi, kuris jums reikalingas. Savaitgalį daugiau laiko leiskite su tais, kurių draugija jus džiugina. Į aktyvią veiklą įtraukite vaikus.

JAUTIS

Šią savaitę staiga gali kiti poreikis gausiai apsipirkti, kažką įsigyti lizingu, domėtis nekilnojamuoju turtu. Regis, kils rizika neįtikti, leptelėti netinkamą frazę ir ką nors įžeisti. Kita vertus, ūmus emocinis atsiskleidimas turėtų atnešti palengvėjimą. Gali atsirasti proga pademonstruoti kompetenciją, išradingumą. Sudarykite sutartis, pirkite, parduokite, reklamuokite. Savaitgalį dėmesio pareikalaus šeima, vaikai, asmeninis ūkis.

DVYNIAI

Gali tekti paskubėti tvarkant nuosavybės, mokesčių, verslo, socialinės paramos reikalus. Apdairiai spręskite verslo, finansines problemas. Neskubėkite tikėti pažadais, venkite per didelės euforijos, neskubėkite girtis, plepėti apie savo planus, sumanymus, nes tuo gali kažkas slapta pasinaudoti jūsų nenaudai. Regis, širdyje daugės meilės. Savaitgalį noriai bendrausite su draugais, giminaičiais. Sulauksite patarimų, komplimentų.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje ilgiau pabūkite vienumoje su savo mintimis. Peržvelkite sveikatos situaciją, mitybos įpročius, gyvenimo būdą, asmeninius santykius. Dar nevėlu viską pagerinti. Nuo savaitės vidurio reikės suspėti ir nemažai padirbėti, ir pabendrauti. Regis, sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su tarpininkavimu, informacija, reklama. Savaitgalį daug kalbų ir darbų suksis apie žemės ūkį, kainas, nekilnojamąjį turtą.

LIŪTAS

Tikėtinos naujienos, susijusios su kelione, mokslu ar darbu. Būtų šaunu, jei paremtumėte bendraminčius, prisidėtumėte prie bendro tikslo, užuot galvoję vien apie save ir paisę tik savo interesų bei fantazijų. Apie savaitės vidurį pajusite jėgų trūkumą. Galite prisiklausyti gandų, apkalbų, tarp abejotinų užuominų pasitaikys ir šūvių į dešimtuką. Savaitgalį norėsis padaryti ką nors gera. Regis, patirsite emociškai jaudinantį įvykį.

MERGELĖ

Šiuo metu dalykiniai rūpesčiai reikalaus savo, tad teks imtis konkrečių darbų. Pasistenkite elgtis subtiliau, nes lengvai galite įžeisti kitų žmonių jausmus, neteisingai įvertinti situaciją, skubotai padaryti neobjektyvias išvadas. Staiga gali pasikeisti kažkokie planai. Galimos situacijos, išvykos, kurios džiugins įdomiais susitikimais, naujomis pažintimis. Vis dėlto meilės fronte tikėtini išbandymai. Savaitgalį neverta imtis sunkių darbų.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę dalykiniai susitikimai, siekiant aukštesnio posto, geresnio darbo ar naujų užsakymų bus gana rezultatyvūs. Galbūt leisitės į kelionę, užmegsite naują pažintį. Tačiau meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins ambicijos. Regis, aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – atvirkščiai, bet ją lydės pavydas. Nors jūsų širdyje daug meilės, tačiau reikia mokėti ją deramai išreikšti. Savaitgalį džiugins draugų pasiūlymai ar jų viešnagės.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje būsite linkę dramatizuoti nesklandumus, praradimus. Turėsite daug darbo, kurio metu teks kreipti didelį dėmesį į begalę techninių, praktinių smulkmenų. Galbūt nerimausite dėl sveikatos, išvaizdos. Nuo savaitės vidurio seksis tvarkyti tuos reikalus, kur tenka derinti nuomones, mokyti, pasisakyti, tarpininkauti. Galite kreiptis į įtakingus asmenis. Savaitgalį galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, sulauksite viešo dėmesio.

ŠAULYS

Neliks nepastebėti jūsų bandymai padėti ar sutrukdyti kitiems. Pasistenkite neskleisti klaidinančios euforijos, nepagrįstų išvadų, komentarų. Apie finansinius reikalus, išlaidas, pirkinius pasikalbėkite su šeimos nariais, verslo partneriais. Numatomas įdomus susitikimas. Regis, nestokosite sumanumo, viliodami patinkantį asmenį. Savaitgalis iškels uždavinių, susijusių su ateitimi. Palanku planuoti keliones, bendrauti su užsieniečiais.

OŽIARAGIS

Šią savaitę fortūna ir jūsų nuotaikos bus permainingos. Vis dėlto ji gana palanki tvarkai įvesti buityje ir darbe, gyvenimo būdui, mitybai koreguoti. Tik svarbu nepersitempti ir vengti eksperimentų. Įdomios peripetijos numatomos santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais bei konkurentais. Su kažkuo iš jų galite susieti savo likimą, net jei to dar nesuvokiate ar šiuo metu konfliktuojate. Savaitgalį būsite labai sumanūs, įžvalgūs.

VANDENIS

Stebinsite aplinkinius ekscentriškumu, originalumu. Reikės pasistengti, kad suderintumėte darbo ir asmeninius reikalus. Galbūt nenumatysite savo elgesio ar veiklos padarinių, arba savaime įvyks, kas turi įvykti, nors tai ir atrodys labai netikėta. Nerimo gali sukelti ir rizikingas šeimos nario elgesys. Jeigu įmanoma, venkite nervinės įtampos. Savaitgalį derėtų būti atidesniems šeimos narių užuominoms, prašymams.

ŽUVYS

Pravartu kibti į kasdienius darbus ir elgtis taip, kad jūsų niekas negalėtų apkaltinti aplaidumu. Galbūt atnaujinsite svarbų ryšį, draugystę. Savaitės antra pusė gali būti labai smagi, ypač jei nesate užsidarę tarp keturių sienų. Šauniai leisite laiką bendraudami su mylimais žmonėmis, vaikais. Lengvai megsite ir naujas pažintis. Seksis kūrybinė veikla. Savaitgalį galite apsispręsti dėl medicininių ar grožio procedūrų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS