Astrologinė prognozė gruodžio 5–11 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 5–11 D.

AVINAS

Jupiteris padės sutvarkyti šeiminius reikalus, pagerinti atmosferą, pašalinti konfliktus. Nesinorės susibūrimų, vengsite draugijų – rinksitės vienumą arba artimųjų ratą. Asmeniniame gyvenime turėtumėte labiau pasitikėti mylimu žmogumi. Darbe seksis vidutiniškai, tad žvaigždės pataria mažiau painiotis vadovybei po kojomis ir stengtis kruopščiau atlikti užduotis.

JAUTIS

Merkurijaus padedami, būsite harmoningi, sutarsite su savimi ir aplinkiniu pasauliu. Galite surasti papildomą įdomų ir gerai apmokamą darbą. Siekiantiems karjeros aukštumų nestigs dalykinio bendravimo ir progų naudingiems ryšiams užmegzti. Jei svajojate apie didelę meilę, galite sutikti savo svajonių princą, o mėgstantys paflirtuoti galės pasimėgauti meilės intrigėle.

DVYNIAI

Atbulas Marsas turės įtakos daugelio jūsų gyvenimo sričių pokyčiams. Būsite aktyvūs ir iniciatyvūs megzdami dalykines ir asmenines pažintis. Netikėtumų atveju tuoj pat pajausite draugo petį ar ištiestą pagalbos ranką. Noriai bendrausite, svečiuositės, lankysite vakarėlius. Būkite žavūs, įdomūs, nes būtent dabar žvaigždės suteikia jums galimybę surasti laimę meilėje.

VĖŽYS

Lilit gali įnešti daug chaoso ir nerimo į jūsų gyvenimą. Reikalai eisis ne taip, kaip norėtųsi, o tvarkai palaikyti prireiks ir jėgų, ir laisvo laiko. Gyvenimo džiaugsmai taip pat nepraeis pro šalį. Puikiai bendrausite su mylimu žmogumi, jei meilės pergales ir pralaimėjimus priimsite be emocijų. Verslininkai ir prekeiviai, kurie bus lankstūs ir išradingi, pajus piniginės pastorėjimą.

LIŪTAS

Dabar ne metas pokyčiams, nes Marsas gali įnešti į jūsų reikalus nesusipratimų ir painiavos – jums teks ilgokai paplušėti, kad viskas stotųsi į savo vietas. Stengsitės pabaigti senus darbus, pasinersite į rutiną. Asmeninis gyvenimas bus stabilus ir ramus. Žvaigždės įspėja, kad šiuo metu neturėtumėte priimti jokių svarbių sprendimų ar pradėti naujų projektų.

MERGELĖ

Seksis tvarkyti visus kruopštumo ir analizės reikalaujančius reikalus. Jūsų darbštumas neliks nepastebėtas vadovybės, tad galite tikėtis paaukštinimo. Saturnas turės įtakos situacijos stabilizavimuisi daugelyje sričių ir privers daug rimčiau pažvelgti į gyvenimą, tačiau neužmirškite būti linksmi ir gyvybingi. Pasistengę rasite būdų finansinėms problemoms įveikti.

SVARSTYKLĖS

Situacija gali atrodyti nestabili, o tai kels nerimą. Saturnas gali turėti įtakoti finansiniams sunkumams. Nesinervinkite – verčiau stenkitės subalansuoti pajamas ir išlaidas. Problemas darbe ar sunkumus versle įveikti padės dalykiniai partneriai ir šeimos narių supratingumas. Palankus metas užbaigti atgyvenusius santykius, na, o mylintys vienas kitą ištvers nepriteklius.

SKORPIONAS

Merkurijus lems, kad lengvai ir naudingai bendrausite. Nepersistenkite darbe, nes vadovai ir taip pastebės jūsų uolumą. Pajautę nuovargį – pailsėkite: poilsis darbo reikalams nepakenks. Saugokitės, kad seni gerbėjai neatšaldytų santykių su nuolatiniu partneriu. Žvaigždės sako, kad būtent dabar galite surasti naują metodą, kuris leis išspręsti daugumą finansinių problemų.

ŠAULYS

Veneros išėjimas turėtų tapti jūsų finansinio klestėjimo ir karjeros skrydžio reziumė. Verslininkams palanku apmąstyti dalykinių kontaktų plėtrą, o draugų ar kolegų idėjos pravers kuriant savo gerovę. Kad netektų pralaimėti, žvaigždės pataria nepervertinti jėgų ir galimybių. Jei patinkantis asmuo neatsako į jūsų jausmus, nespauskite jo – veltui gaišite laiką.

OŽIARAGIS

Venera nudžiugins jus reikšmingais įvykiais, atvers naujų asmeninio kūrybinio ir profesinio augimo perspektyvų. Visi jūsų darbai bus matomi, todėl tikėtina ir kritika, ir pavyduolių pinklės. Stenkitės nereaguoti į išpuolius, nes netrukus jūsų nuopelnai bus pastebėti ir tinkamai įvertinti. Be to, žvaigždės žada sėkmę asmeninių santykių srityje.

VANDENIS

Plutonas žada gerų veiklos dividendų, o ir meilės reikalai seksis puikiai. Intriguosite paslaptingumu ir žavesiu. Būsite kūrybiški. Tai puikus laikas poilsiui ir pramogoms. Finansiniai reikalai klostysis sėkmingai, nes profesinės veiklos sėkmė žymiai padidins jūsų sąskaitą, todėl neužmirškite pasilepinti. Žvaigždės pataria susikurti naują įvaizdį.

ŽUVYS

Neptūnas leis daugiau laiko skirti savo asmeniniam gyvenimui ir tam, kad santykiuose būtų daugiau meilės ir supratimo. Darbas neliūdins, bet ir atsipalaiduoti neleis: kuo rimčiau dirbsite, tuo daugiau naudos turėsite. Metas palankus seniems ryšiams atnaujinti, turimoms skoloms grąžinti. Jei į jūsų širdį įsmigs Amūro strėlė, drąsiai rodykite iniciatyvą: tai jūsų galimybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS