Astrologinė prognozė kovo 1–7 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 1–7 D.

AVINAS

Šią savaitę bus progų užmegzti glaudesnius ryšius ar nugludinti kampus su tais, kurie linkę jums oponuoti. Tikėtina, kad pajudės į priekį reikalai, susiję su draudimu, nekilnojamuoju turtu, finansinėmis problemomis. Užbaikite tai, ką pradėjote, o su naujovėmis dar neskubėkite. Savaitgalis žada nekasdienius susitikimus. Tikriausiai veršitės kuo toliau nuo rutinos. Venkite kontaktų su tais, kurių nemėgstate, nemėginkite jų provokuoti.

JAUTIS

Savaitės pradžioje rūpės sveikatos, įvaizdžio ir darbo klausimai. Regis, teks užsiimti neužbaigtais reikalais, ieškoti galimybės įsidarbinti ar reabilituotis, gydytis. Galbūt gausite medicininių tyrimų rezultatus. Vilios ir malonumai, meilės nuotykiai. Savaitės viduryje galite susitarti dėl bendradarbiavimo, partnerystės, sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų. Savaitgalį jus gali sudominti siūloma kelionė, seminaras.

DVYNIAI

Šią savaitę jums labiau parūps veiklos perspektyvos ir naudingos pažintys, sportas, žaidimai. Būsite linkę daugiau dėmesio skirti odos priežiūrai, grožiui, sveikatai, stiliui. Tikriausiai aktyviai rodysite iniciatyvą darbe. Arba kolegos pasistengs, kad jums tektų pademonstruoti žinias ir įgūdžius. Būkite korektiški, atsargiai elkitės su technika, ugnimi. Savaitgalį nerimausite dėl finansinės situacijos, svarbių santykių. Neišlaidaukite be reikalo.

VĖŽYS

Šią savaitę mintys labiausiai suksis apie šeimą, namus, nuosavybę, vaikus, meilę. Regis, su įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, komforto savo aplinkoje. Galite išleisti pinigų, kad įtiktumėte artimam žmogui. Tikėtina, kad teks spręsti ir sudėtingas bendravimo problemas, nerimauti dėl sveikatos. Savaitgalį domins mokslo, politinės, finansinės naujienos. Teks atlikti ir buitines, ūkines pareigas.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje galite daug ką nuveikti, daug kur suspėti. Savaitės viduryje ypatingo dėmesio gali prireikti šeimos nariui ar kolegai. Jeigu jums rūpi pradėti projektai, konkurentų veiksmai, tai sudomins gauta aktuali informacija. Regis, šiuo metu džiaugsitės, jeigu galite sau leisti nuotolinį darbą ar šį tą atlikti neišėję iš namų. Savaitgalis gali paploninti piniginę, tačiau žada smagių akimirkų.

MERGELĖ

Šios savaitės pradžioje nepraleiskite progos užsidirbti pinigų. Protingai patarti jums gali geras pažįstamas. Įmanoma ir tam tikra socialinė pagalba. Vis labiau norėsis mylėti ir būti mylimiems. Galite susigrąžinti dėmesį tų, kurie atrodė jumis nebesidomintys. Nuo savaitės vidurio naudingas bus aktyvus susirašinėjimas aktualiais klausimais, informacijos ieškojimas, reklamavimas(-is). Savaitgalis skatins kūrybingumą, romantišką polėkį.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia turėtų būti gana rami. Būsite linkę užsiimti namų ruoša, ūkio darbais. Jeigu mėginsite sudaryti sutartis, derėtis, būkite pasirengę kantrybės išbandymams, nes galima darbo, verslo reikalų painiava. Jeigu darbe mezgate meilės intrigą ar bandote išsiskirti įvaizdžiu, pasipils apkalbos, intrigos. Savaitgalį jums norėsis pabūti su artimu žmogumi, sieksite dvasinio ir fizinio intymumo.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje labiau norėsis tinginiauti, nei ką nors veikti. Galbūt jėgų sumažėjo dėl sveikatos sutrikimo, neišsimiegojimo ar persidirbimo. Gali pasitvirtinti kai kurie mistiniai ar medicininiai dalykai, prietarai ar perspėjimai. Antroji savaitės pusė skatins tvarkyti piniginius, verslo reikalus, mokytis, kaupti informaciją. Elkitės garbingai, nesinaudokite tarnybine padėtimi. Savaitgalį savo laiką, dėmesį skirkite šeimai, geriems draugams.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje aktyviai darbuositės ir bendrausite. Seksis demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Draugas turbūt padės gauti konfidencialią informaciją ar išspręsti keblų reikalą. Galbūt pasiseks užsidirbti ar įgyvendinti idėją, kuri atneš ir naudos. Svarbiausia, neregzkite intrigų, negadinkite savo reputacijos. Savaitgalį norėsis komforto, ramybės ir kad tuo pasirūpintų kažkas kitas, o jūs galėtumėte nieko neveikti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę darbas jums bus prioritetas, ypač jei už jį neblogai moka. Galimi atsakingi pokalbiai su kolegomis, viršininkais. Jeigu aktualu susitarti dėl projekto ar bendradarbiavimo, kliūčių neturėtų iškilti. Regis, šalia yra žmonių, kuriems jūs patinkate, žadinate norą flirtuoti, diskutuoti. Gali užsimegzti draugystė, partnerystė. Savaitgalį verčiau neikite į žmonių susibūrimo vietas, nes gresia užsikrėsti virusinėmis infekcijomis.

VANDENIS

Savaitės pradžioje reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Gerai seksis mokslo, publikavimo reikalai. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar pasiūlymą, susijusį su kelione, renginiu. Regis, kitiems stengsitės pademonstruoti savo kompetenciją ir originalumą. Tikėtinas jūsų autoriteto augimas.  Savaitgalį aiškinkitės paslaptis, klauskite patarimų ir ieškokite sutarimo. Stumdymasis minioje nepatartinas.

ŽUVYS

Šią savaitę be didesnio nerimo žvelgsite į permainas, kad ir kokios jos būtų. Gali kilti noras išlaidauti. Slapti troškimai veršis į paviršių. Regis, jums itin rūpės finansų, draudimo, paskolų aktualijos, mokesčių pokyčiai. Vaikų, partnerių norai taip pat atrodys labai svarbūs, tačiau juos patenkinti bus išties nepigu. Saugokitės infekcijų, traumų, gaisro, vagysčių. Savaitgalį bendraminčių toli ieškoti nereikės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS